Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Το σκληρό δίλημμα του Αντώνη Σαμαρά για τις ευρωεκλογές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

 Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών έθεσε ξεκάθαρα το δίλημμα της εκλογικής διαδικασίας την επόμενη Κυριακή. 

Ξεκάθαρος και με το σκληρό δίλημμα της επόμενης Κυριακής εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας και σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών. 

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως την επόμενη Κυριακή είναι και η μάχη των ευρωεκλογών μαζί με τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και με την ψήφο τους οι πολίτες, ξεκαθάρισε πως είτε “θα συμβάλλουν ώστε να υπάρχει για το λαό η βεβαιότητα πως θα πάμε μπροστά με σταθερά βήματα ή θα αφήσουμε τη χώρα να ξανακυλήσει πίσω”.

Στην ουσία ο πρωθυπουργός έβαλε αυτό το σκληρό δίλημμα για τις ευρωεκλογές, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την επόμενη ημέρα εάν τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε πολύ θετικά και αδιαμφισβήτητα τα αποτελέσματα σε πολλούς δήμους και περιφέρειες. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποτελέσματα εκλογών Αθήνα: Πρώτος ο Καμίνης σε β γύρο με τον Σακελλαρίδη

”Βαριές” καταγγελίες Μιχαλολιάκου: ”Κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα – Ζητώ από τον πρωθυπουργό να με προστατέψει”!

Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος “γκρεμίζει” τα exit polls – Πρώτος ο Καμίνης, η Δούρου και ο Μώραλης αλλά με οριακές διαφορές
Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη της ΝΔ στις Περιφέρειες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε