Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Το θέμα του νομίσματος δεν είναι ούτε στις προθέσεις μας ούτε στις προγραμματικές μας θέσεις”

Το θέμα του νομίσματος δεν είναι ούτε στις προθέσεις μας ούτε στις προγραμματικές μας θέσεις”

”Θα μας πείτε ψεύτες αν δεν βάλουμε ως προαπαιτούμενο στο τραπέζι το θέμα της κατάργησης του μνημονίου και το θέμα της αποκοπής του χρέους” δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Το πρώτο για το οποίο ρωτήθηκε από τον ΣΚΑΪ ο Π. Σκουρλέτης ήταν το δίλημμα ευρώ ή δραχμή και την σημασία του “whatever it takes” του Δραγασάκη.
”Το θέμα του νομίσματος δεν είναι ούτε στις προθέσεις μας ούτε στις προγραμματικές μας θέσεις και τις διακηρύξεις μας” δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης.

Όσο για το “whatever it takes”το αποκρυπτογράφησε λέγοντας πως ” αν αυτή η φράση έχει την έννοια του πάση θυσία, αυτή η αντίληψη είναι ξένη με εμάς, αν σημαίνει απολύσεις, κλείσιμο νοσοκομείων”.

”Θα μας πείτε ψεύτες αν δεν βάλουμε ως προαπαιτούμενο στο τραπέζι το θέμα ης κατάργησης του μνημονίου και το θέμα της αποκοπής του χρέους. Τα 50 χρόνια της επιμήκυνσης σημαίνει ότι θα μείνει πάνω στη χώρα ο ογκόλιθος του χρέους για να επιβάλλονται άλλες πολιτικές” συμπλήρωσε ο Π. Σκουρλέτης που δεν ξεκαθάρισε με ποιούς τρόπους θα πετύχει το κόμμα του τους στόχους αυτούς σε τυχόν διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

”Ο Γιάννης Δραγασάκης δε μίλησε για δημοψήφισμα σε σχέση με το ευρώ. Ούτε καν για δημοψήφισμα δε μίλησε” δήλωσε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:
Δέκα εκατ. ευρώ στα κόμματα για το 2014 και εκλογές

Η Κίνα γίνεται φέτος η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου

Τι ισχύει τελικά για τον ΦΠΑ μετά τις παρατάσεις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε