Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Τσίπρας: Έχει δίκιο ο Σαμαράς… Οι ευρωεκλογές θα είναι δημοψήφισμα

Τσίπρας: Έχει δίκιο ο Σαμαράς… Οι ευρωεκλογές θα είναι δημοψήφισμα

Σκληρή απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε ότι οι ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα είναι “το δημοψήφισμα που ποτέ δεν έγινε σε αυτόν τον τόπο για το μνημόνιο”.

“Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο που κυβερνητικό κόμμα να βρίσκεται έξω από τον β’ γύρο, στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και τον μεγαλύτερο δήμο”, ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: “Το αποτέλεσμα στην Αθήνα και την Αττική που καμία δημοσκόπηση δεν προέβλεψε, η διεκδίκηση μιας σειράς περιφερειών και δεκάδων δήμων αναδεικνύουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ισχυρό παράγοντα και στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Διαμορφώνεται ένας νέος αυτοδιοικητικός χάρτης και την επόμενη εβδομάδα η Αθήνα και η Αττική θα γυρίσουν σελίδα. Την επόμενη εβδομάδα η Αθήνα και η Αττική ξεπερνώντας όλα τα προγνωστικά θα γυρίσουν σελίδα”.

Αμέσως μετά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά είπε: “Ο πρωθυπουργός, πριν από λίγο, αποδέχτηκε ότι το αυτοδιοικητικό αποτέλεσμα προμηνύει πως η κάλπη της επόμενης εβδομάδας, η κάλπη των ευρωεκλογών, διακυβεύβει τη συνέχεια της κυβέρνησης των μνημονίων. Έχει απόλυτο δίκιο. Οι εκλογές στις 25 Μαΐου θα είναι το δημοψήφισμα που δεν έγινε ποτέ σε αυτόν τον τόπο για το μνημόνιο… “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α. Τσίπρας: Στο δεύτερο γύρο μπαίνουν τα καλύτερα γκολ

Προεκλογική περιοδεία του Τσίπρα στην Ιταλία

Τweets… καρφιά από ΣΥΡΙΖΑ, μετά το exit poll: “Μύρισε φόβο…”

Εκλογές 2014: Στο σπίτι του θα δει τα αποτελέσματα ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές 2014: Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας σάλιωσε ψηφοδέλτιο με κόλλα!

Εκλογές 2014: “Το πρώτο βήμα για να αλλάξει σελίδα η χώρα μας”, τόνισε ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ και BINTEO)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε