Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τσίπρας: Με… πρότυπο την ΕΡΤ, θα κλείσουν και τα Αμυντικά Συστήματα

Τσίπρας: Με… πρότυπο την ΕΡΤ, θα κλείσουν και τα Αμυντικά Συστήματα

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, χαρακτηρίζοντας “σιαμαίους μνημονιακούς εταίρους” τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σε ανακοίνωση τονίζει ότι «μετά τη λήξη της «διαπραγμάτευσης» οι σιαμαίοι μνημονιακοί εταίροι Σαμαράς – Βενιζέλος, αφού ξόρκισαν τα οριζόντια μέτρα, ετοιμάζονται να εφαρμόσουν τα «στοχευόμενα – διαρθρωτικά», αυτά που δεν είναι νέα, αλλά θα εφαρμοσθούν για πρώτη φορά».

Επίσης επισημαίνεται πως «φαίνεται ότι οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και στο στόχαστρο των μη μέτρων έχουν μπει οι συντάξεις, τα ακίνητα, τα Αμυντικά Συστήματα, τα οποία σκέπτονται να τα κλείσουν κατά τα πρότυπα της ΕΡΤ και ο κατάλογος δεν έχει τέλος μέχρι τελικής πτώσεως».

Ωστόσο, υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Ο λαός μας δεν θα τους κάνει τη χάρη να πέσει πρώτος. Θα σταθεί όρθιος απέναντί τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ο κύβος ερρίφθη για την αμυντική βιομηχανία! Εκκαθάριση εν λειτουργία και όλες οι απολύσεις από το πολιτικό σκέλος

Τι είπε ο … τοίχος στον Τόμσεν

Θα ζητήσουν από την τρόικα μείωση του Ειδικού Φόρου στο πετρέλαιο

Επιστροφή του ΦΠΑ εστίασης ξανά στο 23% ζητάει η τρόικα

Γ. Στουρνάρας: Επιμένουμε στον εξαγωγικό χαρακτήρα των ΕΑΣ

Τα.. χρειάστηκαν οι τροικανοί! – Πως φυγαδεύτηκαν από το υπουργείο Οικονομικών – Την Παρασκευή θα βγάλουν τον… λογαριασμό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε