Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Βενιζέλος: Αμετακίνητη η κυβέρνηση για ΕΑΣ και πλειστηριασμούς

Βενιζέλος: Αμετακίνητη η κυβέρνηση για ΕΑΣ και πλειστηριασμούς

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα για όλα τα ανοιχτά θέματα, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αμετακίνητη για ΕΑΣ και πλειστηριασμούς.

Ερωτηθείς σχετικά με τα θέματα των ΕΑΣ και των πλειστηριασμών ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ισχύει ό,τι έχει πει η κυβέρνηση. Σε ερώτηση για ενδεχόμενο άνοιγμα ομαδικών απολύσεων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και επανέλαβε πως ισχύει ό,τι έχει πει η κυβέρνηση.

Για το εάν συζητήθηκε με τον πρωθυπουργό το θέμα της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για το θέμα των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι δεν συζητήθηκε και σχολίασε ότι “έχει καταντήσει κωμικό”.

Ήδη, είπε ο κ. Βενιζέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ένα απολογητικό υπόμνημα στο οποίο, όπως είπε, ανοίγει άλλο μέτωπο γιατί υπερασπίζεται τους οφσετάδες. “Απροσδόκητα εντυπωσιακή συνάφεια με συμφέροντα”, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από ΕΟΠΥΥ, ΟΤΑ και ασφαλιστικά ταμεία το δεύτερο κύμα κινητικότητας – Σχεδιασμός για 10.000 προσλήψεις μέσα στο 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός Βενιζέλου με την πρόταση για εξεταστική επιτροπή – ΠΑΣΟΚ: Σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με συμφέροντα προμηθευτών των Ενόπλων Δυνάμεων

Τα 5 υπουργεία στα οποία θα τοποθετηθούν οι 2.858 δημοτικοί αστυνομικοί

«Φύλλο πορείας» για τους εργαζόμενους στα ψυχιατρεία έως το τέλος εβδομάδας!

Ραντεβού Σαμαρά – Βενιζέλου μετά το αυριανό Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε