Σάββατο, 6 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Βενιζέλος: “Φαρμάκι” για Παπανδρέου – ΔΗΜΑΡ – “Όχι χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές”

Βενιζέλος: “Φαρμάκι” για Παπανδρέου – ΔΗΜΑΡ – “Όχι χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές”

Εμμέσως αναφέρθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην οργανωτική Συνδιάσκεψη της Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Άμεσα όμως, έριξε τα βέλη του στη ΔΗΜΑΡ, που αρνήθηκε να ανέβει στο “άρμα” της Ελιάς.

«Λυπάμαι για την απουσία της ΔΗΜΑΡ. Προφανώς κυριαρχεί μια προσωποπαγής αντίληψη. Δε μπορεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ του σήμερα αλλά επαίρεται για τη συνεργασία της με στελέχη του ΠΑΣΟΚ του χθες…», είπε με νόημα ο πρόεδρος του κόμματος.

Και στη συνέχεια άφησε αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου, που αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση του με ένα τηλεφώνημα το βράδυ της Παρασκευής.

«Λυπάμαι και για την απουσία οποίων άλλων πρέπει να είναι και δεν είναι εδώ. Δεν είναι πρόσωπα και ομάδες αλλά η πολιτική και αξιακή συνέχεια του ΠΑΣΟΚ. Ο καθένας φέρει την προσωπική του σφραγίδα και ευθύνη», είπε.

«H Eλιά έχει διάρκεια, είναι μεσογειακή» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και πρόσθεσε πως «απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες που κατανοούν τον αγώνα που δίνουμε για τη χώρα, που ξέρουν ότι δεν υπήρχε ούτε υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ψήφος της ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές δε θα πρέπει να είναι χαλαρή. «Η ερμηνεία θα είναι σκληρή, δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές. Κρίνεται αν η χώρα θα αξιοποιήσει θυσίες των Ελλήνων πολιτών ή αν θα τις παίξει στα ζαριά… (…) Δεν υπάρχει άλλη στρατηγική για τη χώρα πέραν των ευρωπαϊκών συσχετισμών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιδρυτική διακήρυξη της “Ελιάς” – Ούτε μια αναφορά στο ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Παπανδρέου “σνομπάρει” την Ελιά και “καρφώνει” με το γάντι τον Βενιζέλο

Της “Ελιάς” τις επόμενες ημέρες μετά την αποκαλυπτική δημοσκόπηση του NewsIt

Αλαλούμ στους κόλπους των “58” – Για τη Συνδιάσκεψη κινούνται σην Ελιά

Μπίστης: Αυθαίρετη η κίνηση του Βούλγαρη – Οι 58 συνεχίζουν στην “Ελιά”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε