Πολιτική

Βενιζέλος: Κίνδυνος ακυβερνησίας για τη χώρα

“Οι εκλογές είναι η ώρα της απόφασης” λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κάνει λόγο για κίνδυνο η χώρα να οδηγηθεί σε ακυβερνησία αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις

Ο κ. Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής τονίζει ότι κυρίαρχο δίλημμα των εκλογών είναι αν θα μείνουμε στην Ευρώπη ή αν θα μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες.

Χαρακτηρίζει τις εκλογές «ώρα της αλήθειας για το πολιτικό σύστημα και για τους πολίτες που κρατούν τη φυσιογνωμία της πατρίδας μας και της μοίρας της για τα επόμενα 20 χρόνια στα χέρια τους».

Ο κ. Βενιζέλος,τονίζει οτι το μοντέλο της κυβέρνησης Παπαδήμου δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατί δεν είναι ικανοποιητικό «και αυτό οφείλεται στην επαμφοτερίζουσα στάση της ΝΔ, που επιλέγει το ρόλο της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης και της αντιπολιτευόμενης συμπολίτευσης».

Αναφερόμενος σε όσους ζητούν επαναδιαπραγμάτευση, είπε ότι «φοβάμαι ότι εννοούν να κοροϊδέψουμε τους ευρωπαίους ζητώντας πράγματα που δεν γίνονται».

Είπε ακόμα ότι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να αποφευχθεί κάθε οριζόντια περικοπή μισθών και συντάξεων.

Διαβάστε

Εννιακομματική Βουλή δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από υφυπουργός Ανάπτυξης – «Η αντιπολίτευση εξαπέλυσε ανήθικο πόλεμο εναντίον μου»
Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ο αντικαταστάτης του θα οριστεί τις επόμενες ημέρες - «Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο»
Αρίστος Δοξιάδης