Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Βενιζέλος: Ντροπή κύριε Τσίπρα να απευθύνετε πρόσκληση αποστασίας!

Βενιζέλος: Ντροπή κύριε Τσίπρα να απευθύνετε πρόσκληση αποστασίας!

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο “κλείσιμο του ματιού” του Αλέξη Τσίπρα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Αυγή ο κ. Τσίπρας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά μέσω των ΝΕΩΝ, λέγοντας:

“Η απροκάλυπτη και αγοραία πρόσκληση που απήυθυνε ο κ. Τσίπρας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκφράζει βεβαίως τη θεσμική και πολιτική του ευτέλεια. Αποδεικνύει την τραγική έλλειψη δημοκρατικού και κοινοβουλευτικού ήθους. Δείχνει ότι η στενή ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και όποιοι την καθοδηγούν δεν έχουν καμία σχέση με την παράδοση, τις ευαισθησίες, τις μνήμες και την ιστορική συνείδηση της δημοκρατικής παράταξης που ο Ανδρέας Παπανδρέου ταύτισε μεταδικτατορικά με το ΠΑΣΟΚ.”

Και συνεχίζει: “Ο κ. Τσίπρας, αγωνιζόμενος να αντιμετωπίσει το στρατηγικό του αδιέξοδο και να καλύψει την γκάφα της πρότασης μομφής υπερβαίνει τα εσκαμμένα και προσβάλλει ευθέως τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ούτε λίγο, ούτε πολύ τους εκλαμβάνει ως ζήτουλες μιας βουλευτικής έδρας, εκφράοντας την ακατάσχετη αλαζονεία του μικροκομματικού του νεοπλουτισμού.”

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα εκφραστη του ριζοσπαστικού πολιτικού τυχοδιωκτισμού με λόγο άσφαιρο και καταλήγει:

“Ντροπή, κύριε Τσίπρα. Η απάντηση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, θα σας δοθεί επίσημα και κατά πρόσωπο την Τετάρτη σε έκτακτη σύνοδό της με αντικείμενο την προστασία των κοινοβουλευτικών θεσμών και ηθων από νέες μορφές πολιτικής αλητείας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Η κοροϊδία πρέπει να έχει τα όριά της

Κάλεσμα Τσίπρα σε… αντάρτικο: Καταψηφίστε τα μέτρα κι ελάτε στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας με… κοτσίδα, καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε