Κυριακή, 28 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Βενιζέλος: εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις δημιουργεί ο Τσίπρας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετωπική σύγκρουση με τον Α. Τσίπρα επέλεξε να κάνει χθες στη συνέντευξή του ο Ε. Βενιζέλος κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική ανηθικότητα και τυχοδιωκτισμό

Ο Ε. Βενιζέλος επιτέθηκε προσωπικά στον Α. Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά :«Δεν θέλω να κρίνω ένα πολιτικό στέλεχος που έχει δημιουργήσει για πρώτη φορά στα χρονικά των τελευταίων 40 ετών μια κατάσταση οιωνεί εμφυλίου πολέμου. Μας αντιμετωπίζει όχι ως πολιτικούς αντιπάλους, αλλά ως προσωπικούς εχθρούς. Ούτε καν ως πολιτικούς. Βρίζει, συκοφαντεί».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή “Ανατροπή” του Mega μίλησε για τη φθορά του κόμματος λόγω των πολιτικών βαρών που ανέλαβε ενώ σκληρή ήταν και η τοποθέτησή του και για τη Θ. Τζάκρη χαρακτηρίζοντας την αποχώρησή της από το κόμμα «ακραίο φαινόμενο προσωπικής ηθικής».

Μάλιστα ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο θέμα της αποστασίας βουλευτών εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ:
«Όταν αποστατεί ένας βουλευτής με το πρόσχημα ότι θα βρει τυχοδιωκτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν είναι αποστασία; Αυτά τα ανεμομαζώματα θα είναι το συμπλήρωμα της συνεργασίας του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο;»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι στο χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχουν έντονα φαινόμενα ατομικών συμπεριφορών, ενώ για τους ανεξαρτητοποιημένους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπε πως κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν παραιτήσεις και αντικαταστάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ουδέν κακό αμιγές καλού…αυτό είναι το υλικό που θέλει να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ ας το πάρει».

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε