Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Βενιζέλος ενώπιον όλων

Βενιζέλος ενώπιον όλων

Σκληρή γλώσσα Βενιζέλου προς Μαξίμου. “Παρών” ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά απών από την κεντρική Πολιτική Επιτροπή. Κριτική στελεχών προς την ηγεσία.

Με τον Γιώργο Παπανδρέου να δηλώνει “παρών” και ότι “η μάχη συνεχίζεται”, αλλά να είναι απών από την συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.Με την Άννα Διαμαντοπούλου να προαναγγέλει την ίδρυση νέου κόμματος στο χώρο της Κεντροαριστεράς… Με το Γιώργο Παναγιωτακόπουλο να θέτει εμμέσως πλην σαφώς θέμα ηγεσίας…. Και με στελέχη από τον Μιχάλη Καρχιμάκη μέχρι το Δημήτρη Ρέππα και τον Κώστα Σκαναδαλίδη μέχρι τον Γιάννη Ραγκούση να καραδοκούν…

…ο Ευάγγελος Βενιζέλος καλείται από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής να ξεκαθαρίσει την κατάσταση των σχέσεων του ΠΑΣΟΚ εντός της κυβέρνησης και εντός του κόμματος.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σφόδρα δυσαρεστημένος από τη στάση του Μεγάρου Μαξίμου στο λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα αδράξει την ευκαιρία για να βάλει επιτέλους -λένε κάποια στελέχη στην Ιπποκράτους και οχι μόνο-την απαιτούμενη “διαχωριστική γραμμή” με τη ΝΔ, στέλνοντας σαφές μήνυμα ενόψει και της σύσκεψης των 3 αρχηγών την Δευτέρα το απόγευμα.

Ζητούμενο είναι αν θα πείσει ή θα αγοράσει χρόνο, με τα στελέχη ακόμη και τα φίλα προσκείμενα να αναγνωρίζουν ότι τα περιθώρια στενεύουν καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις που έγιναν μετά το Συνέδριο και μέχρι σήμερα διέψευσαν με πανηγυρικό τρόπο την αισιοδοξία περί επανεκκίνησης του κόμματος.

Άλλωστε όπως αναμένεται να ειπωθεί από πολλά στελέχη που θα πάρουν το λόγο ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος η υπεραισιοδοξία που καλλιεργείται για τις εξελίξεις από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ δεν έχει κοινωνικό αντίκρυσμα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 Πάντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πέραν στης σκληρής γλώσσας που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στο Μέγαρο Μαξίμου θα υπεραμυνθεί των πολιτικών του πρωτοβουλιών του το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ είναι άγνωστο αν θα επιχειρήσει να ανοίξει εκ νέου το μείζον θέμα που
αφορά τα οικονομικά του κόμματος και το οποίο θα βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής ούτως ή άλλως όσον αφορά τους χειρισμούς της ηγεσίας.

Διαβάστε

Εκτός ΠΑΣΟΚ και επίσημα η Διαμαντοπούλου – Έτοιμη για νέο κόμμα

Παναγιωτακόπουλος: Έχετε καταλάβει ότι κυβέρνηση είναι ο Σαμαράς;

Ενοχλημένο το ΠΑΣΟΚ με τις διαρροές της κυβέρνησης

Και τώρα που ανήκει το ΠΑΣΟΚ;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε