Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Βενιζέλος για “Ποτάμι”: Καλή επιτυχία σε εκπομπές που θέλουν να γίνουν κόμματα

Βενιζέλος για “Ποτάμι”: Καλή επιτυχία σε εκπομπές που θέλουν να γίνουν κόμματα

Με ένα άκρως δεικτικό σχόλιο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στο “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Τι λέτε για το “Ποτάμι”», ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης. Και η απάντησή του ήταν άκρως ειρωνική: εγώ προς ώρας ασχολούμαι με την Αζοφική Θάλασσα (σ.σ. το βόρειο τμήμα της Μαύρης Θάλασσας που ενώνεται μέσω του πορθμού του Κερτς. Συνορεύει από βόρεια με την Ουκρανία, ανατολικά με τη Ρωσία και δυτικά με την Κριμαία). Δεν ασχολούμε με το “Ποτάμι”», είπε.

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε οποιαδήποτε εκπομπή θέλει να μετασχηματιστεί σε πολικό κόμμα», πρόσθεσε και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, είπε: «εξάλλου, πολλοί από εσάς εδώ μέσα, έχετε τα προσόντα».

Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου με Στουρνάρα την Τετάρτη

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε και στην παρουσία της τρόικας και τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση και στάθηκε κυρίως στις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν για να καταπολεμηθεί και η ανεργία, κυρίως των νέων.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο διεθνή τομέας εκφράζεται καλά για την Ελλάδα είναι έτοιμος να επενδύσει. «Δε θέλουμε πολιτικές χάκερς αλλά σωστή εκτίμηση των πολιτικών δεδομένων», είπε και παραδέχτηκε πως υπάρχουν διαρθρωτικά προβλήματα.

«Το μεγάλο μας άγχος είναι η ανεργία και δη των νέων» τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι χωρίς επενδύσεις δε θα το πετύχουμε. «Είναι η ώρα της πραγματικής οικονομίας και της απασχόλησης. Βεβαίως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και αυτές πρέπει να λύσουμε».

Κοινός παρονομαστής σύγχρονο κράτος ανοιχτή αγορά επενδύσεις, θεςεις εργασίας αυτο θέλουν όλοι το γενικό συμφέρον που είναι σε καθε περιπτωση υπέρτερο του κλαδικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χιλιάδες κάνουν like στο Ποτάμι – Σήμερα τα αποκαλυπτήρια αλλά όχι για ευρωψηφοδέλτιο

Π. Τατσόπουλος: “Αν στεριώσει το “Ποτάμι” του Θεοδωράκη θα πάω”

VIDEO: H στιγμή που ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει στους συνεργάτες του “Το Ποτάμι”

Η άγνωστη ζωή του Σταύρου Θεοδωράκη – Ποιος τον είχε αποκαλέσει “κωλόπαιδο”

Σταύρος Θεοδωράκης: Πολλοί αυτές τις ώρες πάνε να με φοβίσουν

Σταύρο μου, μια χαρά όνομα για κόμμα είναι το “Ποτάμι”

Σταύρος Θεοδωράκης vs Αντώνη Καρακούση

Εντυπωσιακό “γκελ” απο το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη στα social media

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε