Πολιτική

Βενιζέλος κατά Φώφης για το “ναι” στις τροπολογίες Παππά

Τη διαφοροποίησή του, από τη χθεσινή στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ψηφίσει τις τροπολογίες για το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Αν ήμουν στη Βουλή δεν θα τις ψήφιζα» είπε, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε συνεδρίαση ή σύσκεψη της Κοινοβουλευτική Ομάδας για να ληφθεί η τελική απόφαση σχετικά με τη στάση του κόμματος.

«Επιθυμώ αυτές οι αποφάσεις να λαμβάνονται συλλογικά. Είμαι θεματοφύλακας των εσωτερικών διαδικασιών» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, ενώ χαρακτήρισε αφελές το επιχείρημα ότι το ΠΑΣΟΚ δέθηκε στο άρμα της ΝΔ, καθώς, όπως υποστήριξε, η ΝΔ των Ζαππείων ήρθε στις θέσεις μας.

Ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, ακόμη, ότι δεν θα ήθελε να κερδίσει τις εκλογές μια παράταξη (σσ ο ΣΥΡΙΖΑ) που βλάπτει τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ