Πολιτική

Βενιζέλος κατά Φώφης για το “ναι” στις τροπολογίες Παππά

Τη διαφοροποίησή του, από τη χθεσινή στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ψηφίσει τις τροπολογίες για το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Αν ήμουν στη Βουλή δεν θα τις ψήφιζα» είπε, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε συνεδρίαση ή σύσκεψη της Κοινοβουλευτική Ομάδας για να ληφθεί η τελική απόφαση σχετικά με τη στάση του κόμματος.

«Επιθυμώ αυτές οι αποφάσεις να λαμβάνονται συλλογικά. Είμαι θεματοφύλακας των εσωτερικών διαδικασιών» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, ενώ χαρακτήρισε αφελές το επιχείρημα ότι το ΠΑΣΟΚ δέθηκε στο άρμα της ΝΔ, καθώς, όπως υποστήριξε, η ΝΔ των Ζαππείων ήρθε στις θέσεις μας.

Ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, ακόμη, ότι δεν θα ήθελε να κερδίσει τις εκλογές μια παράταξη (σσ ο ΣΥΡΙΖΑ) που βλάπτει τη χώρα.

 

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ