Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Βγήκαν μαχαίρια! Βενιζέλος κατά ΔΗΜΑΡ και «58»: Κάποιοι λειτουργούν παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ

Βγήκαν μαχαίρια! Βενιζέλος κατά ΔΗΜΑΡ και «58»: Κάποιοι λειτουργούν παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ

Λάβρος κατά της ΔΗΜΑΡ και της κίνησης των 58 αλλά χωρίς να κατονομάσει κανέναν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κήρυξε… πόλεμο στις τάξεις της κεντροαριστεράς ενόψει των ευρωεκλογών.

Αφορμή οι ζυμώσεις στην κεντροαριστερά ενόψει των ευρωεκλογών και η συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου κι όταν ρωτήθηκε για την εκτίμησή του σχετικά με τις διεργασίες στο χώρο της κεντροαριστεράς, έβγαλε… δόντια! Μίλησε (αλλά δεν κατονόμασε) για κάποιους που «λειτουργούν παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκταση στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα». Αν αυτό δεν είναι «καρφί» για ΔΗΜΑΡ και «58», τι είναι;

Ερωτηθείς για την ενδοκυβερνητική κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά την εξαφάνιση Ξηρού, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρείχε πολιτική κάλυψη τόσο στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου όσο και στον Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια

Εν αρχή, ήταν η ΔΗΜΑΡ. «Έχουμε γίνει κουραστικοί να προτείνουμε κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές και τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, στη ΔΗΜΑΡ και σε όλες τις υπόλοιπες κινήσεις, πρόσωπα και κόμματα», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και στη συνέχεια κατηγόρησε τη Δημοκρατική Αριστερά πως «από τη στιγμή που αποχώρησε από το κυβερνητικό σχήμα, τηρεί επαμφοτερίζουσα στάση στην αντιπολίτευση».

Ο καυγάς γίνεται πως το ποιος θα κατέβει στις ευρωεκλογές υπό την ομπρέλα των Ευρωσοσιαλιστών. «Χθες βράδυ ο Σβόμποντα μου ξεκαθάρισε ότι δε μπορεί να υπάρξει πολλαπλότητα και να είναι όλοι με όλους», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στοχεύοντας ξανά τη ΔΗΜΑΡ.

Και συγχρόνως έστειλε μήνυμα και προς τους «58»: «Δε μπορεί να υπάρξει δεύτερη εκδοχή του ΠΑΣΟΚ», είπε και συνέχισε: «η συζήτηση είναι αστεία και προσβλητική, αν σκεφτόμασταν όλοι το κόμμα και το πρόσωπό μας, η χώρα θα είχε πάει κατά διαόλου».

Η επίθεση είχε και συνέχεια: «Είναι αντιαισθητικό, άδικο και ανήθικο να κάνουν κάποιοι τον συμπαθή και τον καλό στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ. Ήθος είναι να ορθώνει ανάστημα και να προπηλακίζεται για την προσπάθειά του να σώσει τη χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέσπασε “πόλεμος” ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Διπλό μήνυμα Βενιζέλου: Το ΠΑΣΟΚ ούτε διαλύεται, ούτε κρύβεται

“Αρχίζει να μ’ αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη”

“Παραφωνίες” των 58 εξοργίζουν το ΠΑΣΟΚ, πολεμικό κλίμα και στη ΔΗΜΑΡ

Διαψεύδει τα περί αυτοδιάλυσης του το ΠΑΣΟΚ

Από το ΠΑΣΟΚ plus…στο ΠΑΣΟΚ τέλος!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε