Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Βόμβα Σκουρλέτη: Αν μας το ζητήσει η κυβέρνηση, θα κάνουμε προτάσεις για Επίτροπο και ΤτΕ

Βόμβα Σκουρλέτη: Αν μας το ζητήσει η κυβέρνηση, θα κάνουμε προτάσεις για Επίτροπο και ΤτΕ

Το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση αποσαφήνισε ο Πάνος Σκουρλέτης, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ανταποκριθεί αν η κυβέρνηση του ζητήσει προτάσεις για το ποιος θα είναι ο νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Κομισιόν αλλά και για τον νέο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

“Αν κληθούμε από την κυβέρνηση να πάρουμε θέση για το θέμα του Επιτρόπου στην ΕΕ αλλά και για την θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος θα καταθέσουμε για τις συγκεκριμένες θέσεις της προτάσεις μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας, την Παρασκευή, στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης, λέγοντας πως “περιμέναμε από την κυβέρνηση να καλέσει τα κόμματα για την θέση του διοικητή της ΤτΕ”.

Ξεκαθάρισε όμως ότι παρά τη διάθεση συνεργασίας για τον Έλληνα Επίτροπο και τον διάδοχο του Γιώργου Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την ίδια θέση και όσον αφορά στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εκεί, όπως είπε, “είναι άλλη η θέση μας”.

“Δεν αρνούμαι την ανάγκη συναινέσεων για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο ΠτΔ προκύπτει από την Βουλή αλλά οι συσχετισμοί δεν είναι πραγματικοί”, επεσήμανε ο κ. Σκουρλέτης.

Απευθυνόμενος στον Γιάννη Μιχελάκη του είπε: “Εχετε για εταίρο ένα κόμμα το οποίο είχε 12% και τώρα έχει φτάσει 8% και πήρε λεφτά όταν ήταν 44%”. “Λεγόταν ΠΑΣΟΚ, λέγεται ΕΛΙΑ και αλλάζει όνομα για να γλυτώσει τα χρέη στις τράπεζες”, σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Απαξίωση της δημοκρατίας το κλείσιμο της Βουλής – Κεδίκογλου: Μήπως εσείς σχεδιάζετε θερινές διακοπές;

Πολιτικός σεισμός από το κλείσιμο της Βουλής – Ο ΣΥΡΙΖΑ κατακεραυνώνει τον Κ. Παπούλια για το προεδρικό διάταγμα – Τι καταγγέλλουν για την κυβέρνηση

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με την Πρωτοβουλία του Αμβούργου για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ στο να κλείσει η Βουλή το καλοκαίρι

Τσίπρας υπέρ Γιούνκερ – “Να σεβαστούμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών”

Γιακουμάτος: Ο Σόιμπλε είναι κρυφο – ΣΥΡΙΖΑ!

Bloomberg: “Φιλικότερος προς τους επενδυτές ο Τσίπρας”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε