Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Βόμβα από τον βουλευτή Κασσή: Δεν ψηφίζω τον φόρο ακινήτων

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Με τη φράση σε καμία περίπτωση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής απάντησε στην ερώτηση εάν θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων στην μορφή που έχει μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Ο κ. Κασσής μιλώντας στο ραδιόφωνο Βήμα FM δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψηφίσει τον συγκεκριμένο φόρο και επεσήμανε πως δεν είναι μόνο αυτός, αλλά υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που δεν θα τον ψηφίσουν. 

Παράλληλα, ο κ. Κασσής δήλωσε πως ο συγκεκριμένος νόμος είναι καθολικός και για αυτό το λόγο πρέπει να υπάρξει περιουσιολόγιο προκειμένου να φορολογηθεί ο καθένας με βάσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Μάλιστα, όπως σημείωσε αν και ο ίδιος προέρχεται από αγροτική περιοχή, πιστεύει πως πρέπει να πληρώσουν και οι αγρότες. 

Για την απόφαση της κας Τζάκρη να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής δήλωσε πως δεν μπορεί να ερμηνεύσει τη στάση της, σημειώνοντας πως όταν πριν από πέντε μήνες “αποφασίσαμε ως κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουμε στη δικομμματική κυβέρνηση και να επικαιροποιήσουμε την προγραμματική συμφωνία πριν από δέκα ημέρες, θα έπρεπε να βάλουμε τα θέματα εκεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επέστρεψαν στο ΠΑΣΟΚ Γκερέκου, Σκανδαλίδης, Κασσής και Κουτσούκος

Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα! Κασσής: Είμαι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ – Άγριοι διάλογοι στο… πεζοδρόμιο της Ιπποκράτους!

Και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο “αντάρτικο” εναντίον του Στουρνάρα για τον φόρο ακινήτων – “Ας βρει ισοδύναμα ή ας παραιτηθεί”

Στα κάγκελα κυβερνητικοί βουλευτές για πλειστηριασμούς: “Στο διάολο οι τράπεζες!”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε