Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Βορίδης: Ο Τσίπρας οδηγεί την χώρα σε συνταγματική εκτροπή

Βορίδης: Ο Τσίπρας οδηγεί την χώρα σε συνταγματική εκτροπή

Επίθεση στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσα από τα Parapolitika 90,1 ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο, και αναφορικά με την εκλογη Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Βορίδης είπε ότι θεωρεί ότι το κοινοβούλιο θα σταθεί υπεύθυνα και δεν θα ακολουθήσει τον Τσίπρα στο συνταγματικό ολίσθημα και την συνταγματική εκτροπή. “Αυτό προτείνει ο κ. Τσίπρας”, είπε χαρακτηριστικά.

Για τις εξαγγελίες Σαμαρά στην ΔΕΘ, είπε ότι η τροπολογία που θα περιέχει όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός θα κατατεθεί εντος των ημερών.

«Το έργο της κυβέρνησης θα κριθεί όταν θα γίνουν εκλογές. Η έννοια της συνολικής αξιολογησης θα γίνει στις εκλογές. ‘Εχουμε και τις δημοσκοπήσεις που κάτι μας λένε αλλά το πολιτικό γεγονός που θα κρίνει την τύχη της κυβέρνησης είναι οι εκλογές. Αυτό που θέλω είναι να τρέξουμε την ανασυγκρότηση της οικονομίας.»

Και συνέχισε: «’Εχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από την κυβέρνηση. Τα δημόσια οικονομικά ήταν υπο κατάρρευση και τώρα είναι συμμαζεμένα. ‘Εχουμε κάνει πολλές παρεμβάσεις. Φυσικά και θα υπάρξουν αστοχίες είπε αναφερόμενος στον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαφαζάνης: Αυτά θα δώσει ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη!

Χέρι – χέρι Σαμαράς – Βενιζέλος

“Όχι άλλο παραμύθι κύριε πρωθυπουργέ”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε