Πολιτική

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: ”Φορομπήχτης του θανατά ο Στουρνάρας”

 Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως αρχιτέκτονα του πολιτικού σχεδιασμού με φόρους μέχρι θανάτου το Γιάννη Στουρνάρα, και εντολοδόχο του τον κ. Σαμαρά.

 Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη στον υπουργό Οικονομικών και τον πρωθυπουργό.

Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους

Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως αρχιτέκτονα του πολιτικού σχεδιασμού με φόρους μέχρι θανάτου το Γιάννη Στουρνάρα και εντολοδόχο του τον κ. Σαμαρά.

η κινητικότητα γίνεται βεβιασμένα, και χωρίς σχεδιασμό και ότι πήραμε κάτι που λειτουργεί σωστά όπως η ΕΡΤ και προσπαθούμε να το αλλάξουμε χωρίς σχεδιασμό

«Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους, έχουν εξαντλήσει τη φοροδοτική τους ικανότητα» τόνισε.

Δήλωσε επίσης ότι η κινητικότητα γίνεται βεβιασμένα, και χωρίς σχεδιασμό και ότι πήραμε κάτι που λειτουργεί σωστά όπως η ΕΡΤ και προσπαθούμε να το αλλάξουμε χωρίς σχεδιασμό.

«Οι παρεμβάσεις δεν γίνονται προς την κατεύθυνση του δημοσίου συμφέροντος» επισήμανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Όλα στον αέρα! Δεν συμφώνησαν κυβέρνηση – τρόικα – Λίστες με υπαλλήλους προς απόλυση κάθε μήνα μέχρι τον Σεπτέμβριο ζητούν οι δανειστές

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ