Παρασκευή, 5 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Και γιατί να μην έρθουν οι γονείς των Πυρήνων στην Βουλή; – Μέσα στο κοινοβούλιο είναι εισαγγελείς της χούντας και μαχαιροβγάλτες!

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Και γιατί να μην έρθουν οι γονείς των Πυρήνων στην Βουλή; – Μέσα στο κοινοβούλιο είναι εισαγγελείς της χούντας και μαχαιροβγάλτες!

– Βουλευτές της ΝΔ ανέφεραν χθες ότι τις άδειες εισόδου χορήγησαν στους γονείς των μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
– «Την ώρα που βρίσκονται στη Βουλή “εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες”, γιατί να μην είναι και αυτοί;», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
– Οι συγγενείς των Πυρήνων της Φωτιάς βρέθηκαν χθες στα θεωρεία της Βουλής και παρακολούθησαν την συζήτηση για την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας

Επίσημα μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί αλλά η τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή άφησε πολλά να εννοηθούν.

Ο λόγος για τις προσκλήσεις που δόθηκαν στους γονείς των προφυλακισμένων Πυρήνων της Φωτιάς προκειμένου να παρακολουθήσουν ττην συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας για κατηγορούμενους για τρομοκρατία στον Δομοκό.

Η βουλευτής, Αφροδίτη Σταμπουλή, αναρωτήθηκε λοιπόν αν οι γονείς των προφυλακισμένων κατηγορουμένων για τρομοκρατία είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας αφού όπως είπε στο Ναό της Δημοκρατίας βρίσκονται: «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Ο σάλος ξέσπασε όταν στα θεωρεία της Βουλής βρέθηκαν χθες οι γονείς των προφυλακισμένων και παρακολούθησαν τη συνεδρίαση στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για τα σωφρονιστικά ιδρύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε στην Βουλή τους γονείς των Πυρήνων της Φωτιάς

«Βραχυκύκλωσε» το Μαξίμου από την πρόταση Μεϊμαράκη – Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής στη μάχη για… δημοψήφισμα

Ελιά ήταν και πάει… – Ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης το Φθινόπωρο

Όταν ο Σαμαράς τραγουδούσε… Πιάφ στο καραόκε!

Νέο βίντεο από τα επεισόδια έξω από το Εφετείο με τους χρυσαυγίτες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε