Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Βουλή – Παπαρήγα: Ρίχνετε δολώματα αλλά τα ψάρια δεν τσιμπάνε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Ρίχνετε δολώματα συνεχώς, αλλά τα ψάρια δεν τσιμπάνε … Κάποια ψάρια, βεβαίως μπορεί ακόμα να τσιμπάνε αλλά τον λαό δεν τον πιάσατε στον ύπνο…», ανέφερε η βουλευτής και πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Και συμπλήρωσε: «Ακόμα δεν έχετε δει αυτό που θα πρέπει να γίνει… και δεν μιλάμε για συγκεντρώσεις όπως στις πλατείες του Παρισιού, αλλά μιλάμε για ένα κίνημα που θα έχει τα πόδια εκεί που πονάει τον λαό, σε κάθε κλάδο και σε ένα κίνημα μαζικό και όχι στενό κομματικό… με τον εργαζόμενους που θα έχουν καταλάβει πως γρανάζι δεν γυρνά χωρίς τον εργάτη…».
Η κυρία Αλέκα Παπαρήγα είπε απευθυνόμενη στους υπουργούς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως «είσαστε ότι χειρότερο για τα συμφέροντα των εργαζομένων και οι καλύτεροι στυλοβάτες του συστήματος γι’ αυτό και εμείς σας αντιπαλεύουμε… μπορείτε να πάρετε και 20! στην διαπραγμάτευση… μπορεί να σας εμπιστεύονται και σας εμπιστεύονται οι εταίροι, αυτό άλλωστε λέμε και εμείς… ότι είστε οι καλύτεροι εκφραστές τους και εφαρμοστές των σχεδίων και επιδιώξεων τους…».
Αναφερόμενη δε, μεταξύ άλλων στην εθνική σύνταξης είπε «πως και στα 500 ευρώ να την είχατε δεν θα μας έβρισκε σύμφωνους γιατί εσείς την θεωρείτε εμπόρευμα… αλλά για μας η σύνταξη δεν είναι εμπόρευμα…» και πρόσθεσε «η μεγαλύτερη εξαπάτηση που κάνετε στο λαό είναι όταν του λέτε ότι το Μνημόνιο έφερε την κρίση… και ότι για τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά φταίει το PSI… ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε