Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Βούλτεψη για Τσίπρα: Μόνο τα μπούνγκα – μπούνγκα του Μπερλουσκόνι δεν έχει υιοθετήσει!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

Τον Αλέξη Τσίπρα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνέκρινε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθετεί τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Όλα ξεκίνησαν από το θέμα με τις καθαρίστριες, με την Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, να εκφράζει την άποψη πως δεν πρέπει να θεωρούνται κρατικοί υπάλληλοι.

«Εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει οι καθαρίστριες να είναι κρατικοί υπάλληλοι, πρέπει να είναι από τον ιδιωτικό τομέα, είτε είναι συνεργείο είτε οτιδήποτε άλλο, και ότι αυτή η συζήτηση ανοίγει πια και στην Ιταλία», είπε η κα Βούλτεψη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθετεί τις απόψεις Μπερλουσκόνι γι’ αυτό το θέμα! «Το μόνο που μένει να υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας είναι και τα μπούνγκα –μπούνγκα του Μπερλουσκόνι», είπε αναφερόμενη στα περιβόητα πάρτι που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας στη βίλα του στο Άρκορε.

Απαντώντας, μέσω της ίδιας συχνότητας, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, έκανε λόγο για γραφικότητες. «Αν μετά την κατάργηση του Press Room όλα αυτά τα χρόνια πάμε και στην κατάργηση του ύφους και του ήθους των κυβερνητικών εκπροσώπων, καταλαβαίνετε ότι θα είναι κακή εξέλιξη. Ελπίζω η κα Βούλτεψη να μην μπει σε αυτόν τον δρόμο», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης – Μέσω facebook γίνονταν οι συνεννοήσεις – Τα ψεύτικα προφίλ και οι …”λακκούβες” στα sms

Έπιασαν γνωστό επιχειρηματία για χρέη 12 εκατ. στο Δημόσιο

Μουντιάλ 2014: Κόβει το σεξ για να πάρει η χώρα του “κουπα”

Η τούρτα – μπάλα για τον Αντρέα Σάμαρη (VIDEO)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε