Σάββατο, 6 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουβέλης

Υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουβέλης

Υπερ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται εμμέσως πλην σαφώς ο Φώτης Κουβέλης, καθώς αναφέρει πως “χρειαζόμαστε ένα νέο μπλοκ εξουσίας της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς. Μιας Αριστεράς που θα είναι απαλλαγμένη από τον λαϊκισμό και μιας κεντροαριστεράς που θα είναι σε αντιπαράθεση με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές”.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, τονίζει πως “χωρίς αλλαγή πολιτικών, ο σχηματισμός προεδρικής πλειοψηφίας θα είναι εξαιρετικά δυσχερής” και σχολιάζοντας τη νέα κυβέρνηση Σαμαρά, αν είναι είναι δηλαδή εσωκομματικού και εκλογικού σκοπού απαντά: “Τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ, καθένας για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετική ένταση, αντιμετωπίζουν εσωτερικά προβλήματα, που διόγκωσε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών”.

Σε ερώτηση, τέλος, για το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, ο πρόεδρος του κόμματος λέει πως “η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφάσισε ότι η πραγματοποίηση ενός ενωτικού Συνεδρίου είναι ο μόνος δρόμος για να γεφυρωθούν οι διαφορές” και υπογράμμισε την πρόθεσή του για αναζήτηση συνθέσεων και μη διεύρυνση των αντιθέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΑΡ για Χαλυβουργία: “Είναι παραλογισμός…”

Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά: Λάθος το μαζί τα φάγαμε! Μαζί τα τρώμε, αβέρτα!

Γιάννης Μπέζος: «Νομίζω ότι η ΔΗΜΑΡ πληρώνει αυτό που δε σηκώνουν οι καιροί…»

ΔΗΜΑΡ για ανασχηματισμό: Αναγκαία η επαναδιαπραγμάτευση του προγράμματος λιτότητας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε