Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης από Βενιζέλο – Στροφή σε Σημίτη, Γιώργο

Ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης από Βενιζέλο – Στροφή σε Σημίτη, Γιώργο

Μπορεί να βρισκόμαστε παραμονές 15Αύγουστου αυτό όμως δεν εμποδίζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε μια ύστατη προσπάθεια επανασύνδεσης και ενότητας της δημοκρατικής παράταξης και συγκεκριμένα του ΠΑΣΟΚ καθώς αναμένονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Ήδη ο κ. Βενιζέλος με αφορμή την ιδιωτική επίσκεψη του νέου Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα, ο οποίος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών αλλά και τον Κώστα Σημίτη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να τον προσκαλέσει στο διήμερο επιστημονικό Συνέδριο που θα διοργανώσει το ΠΑΣΟΚ ανήμερα των γενεθλίων του (3 Σεπτεμβρίου) με θέμα την ιστορική προσφορά του στη πορεία της χώρας και της παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει πρόσκληση και στον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και σε άλλα κορυφαία στελέχη του κόμματος που αυτή την περίοδο ιδιωτεύουν ή αναζητούν νέα σχήματα έκφρασης ή φλερτάρουν ακόμη με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ.

Την ίδια ώρα πάντως είναι σε εξέλιξη και πρωτοβουλίες στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συζητήσουν τι δέον γενέσθαι στο χώρο της κεντροαριστεράς, ενώ παράλληλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για κινήσεις και ζυμώσεις στο εσωτερικό της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Κινήσεις και ζυμώσεις που εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο αν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάει σε εκλογές με ηγέτη τον Ευάγγελο Βενιζέλο την ώρα που έχει “προσδεθεί” στο άρμα του Αντώνη Σαμαρά προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στην κομματική και εκλογική βάση που έχει απομείνει και αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΣΟΚ: Να ισχύσει η ρύθμιση οφειλών για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Που δώρισε το ΠΑΣΟΚ τα… όργανα του Γιώργου Παπανδρέου;

Θύμα διαρρηκτών πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Υπουργικό συμβούλιο με … μηνύματα

Οι … κουρασμένοι τα έβαλαν με τον Στουρνάρα

Άρον άρον μάζεψε η Θεοδώρα Τζάκρη το “στόλισμα” στον Αντώνη Σαμαρά – Νέα δήλωση για τη διαφοροποίησή της στην ψηφοφορία για την ΕΥΔΑΠ

Θηλυκός “αντάρτης” στην κυβέρνηση – Παρών ψήφισε η Θ. Τζάκρη σε τροπολογία και “στόλισε” τον Αντώνη Σαμαρά – Εξετάζουν τη διαγραφή της στο ΠΑΣΟΚ

Τι θα κάνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σε περίπτωση πρόωρων εκλογών

Νέο κόμμα “ξεφύτρωσε” μέσα από το ΠΑΣΟΚ από τον Σ. Τζουμάκα

Μετακόμισε το ΠΑΣΟΚ – Πίσω στην Χαριλάου Τρικούπη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε