Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Δίκαιο και απαραίτητο μέτρο τα 25 ευρώ στα νοσοκομεία

Απαραίτητο και κοινωνικά δίκαιο μέτρο χαρακτήρισε ο Αδωνις Γεωργιάδης την καταβολή 25 ευρώ για τη νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία.

“Κοινωνικά δίκαιο” και “απαραίτητο” χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης το μέτρο για την καταβολή των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι ο σχετικός νόμος, όπως είναι ψηφισμένος, δεν προέβλεπε καμία εξαίρεση για κανέναν και πρόσθεσε πως τις εξαιρέσεις τις έβαλε η κυβέρνηση, μετά από διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Επανέλαβε επίσης πως από την καταβολή του “εισιτηρίου” εξαιρούνται οι χρόνια πάσχοντες, άτομα με αναπηρία άνω του 80% και τα σώματα ασφαλείας. Υποστήριξε πως θεωρεί εξαιρετικά άδικο το γεγονός ότι δεν εξαιρούνται οι άνεργοι σημειώνοντας ωστόσο οτι στην παρούσα φάση αυτό δεν είναι εφικτό.

Διαβάστε

Ο Άδωνις επιμένει για το 25 ευρώ και λέει: “Καμία κόντρα με το ΠΑΣΟΚ”

ΣΥΡΙΖΑ: Αν τους λείπουν χρήματα για τα νοσοκομεία, να τα ψάξουν στους φοροφυγάδες

ΠΑΣΟΚ: Το 25ευρω θα αποσυρθεί – Ανασφάλιστος καρκινοπαθής πέθανε γιατί δεν τον δέχονταν νοσοκομεία

ΔΗΜΑΡ για 25 ευρώ: Αμφισβητείται η καθολικότητα της παροχής δωρεάν υγείας

25ευρω: “Τους γύφτους, τους κλέφτες, ντροπή και αίσχος” – Επιμένει ο Άδωνις οτι το μέτρο είναι δίκαιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωδικός – εξόρμηση στην κοινωνία: Η εντολή Μητσοτάκη και το ορόσημο της ΔΕΘ
Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί αλλά και οι βουλευτές που θα βρεθούν στις περιφέρειες τους για το Πάσχα, επιδιώκουν να επικοινωνήσουν δια ζώσης στους πολίτες τις πρωτοβουλίες που προωθεί η κυβέρνηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης