Πολιτική

Άδεια η ολομέλεια, γεμάτο το κυλικείο της Βουλής

Το κυλικείο και το εντευκτήριο της Βουλής γέμισαν από βουλευτές που κουράστηκαν από την αναμονή και έσπευσαν για ένα τσιγάρο μόλις αντιλήφθηκαν ότι η συνέντευξη Τσίπρα - Ολαντ καθυστέρησε ένα μισάωρο.

Την παράσταση έκλεψαν η Εύα Καιλή και η Όλγα Κεφαλογιάννη που είχαν γυναικεία κουβέντα υπό τα βλέμματα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Άδωνι Γεωργιάδη οι οποίοι σχολίαζαν τις εσωκομματικές εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1