Site icon NewsIT

«Αδειάζει» Τσίπρα ο Ντράγκι: Το ότι τον συνάντησα δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του

14.09.2014 | 20:27
«Αδειάζει» Τσίπρα ο Ντράγκι: Το ότι τον συνάντησα δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του

- Κύκλοι της ΕΚΤ απάντησαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα όσα είπε στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ - Χαρακτήρισαν τη συνάντηση του Ιουνίου ιδιωτική - «Ούτε ο Ντράγκι δε μου είπε αυτά που λες οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή» είπε ο Αλέξης Τσίπρας - «Η συνάντηση με πολιτικούς χωρών που είναι σε πρόγραμμα, δεν σημαίνει και ταύτιση απόψεων» αναφέρουν πηγές της Ευρωπαϊκής Τράπεζας - Κυβέρνηση: Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε νέο Μνημόνιο!

«Το προγράμμά μας δεν είναι αυτό που θα θέλαμε αλλά αυτό που μπορούμε. Όταν εγώ τα λέω αυτά στα διεθνή φορά δεν μου λέει κανείς ότι θα βγάλει την χώρα από την Ευρώπη. Αυτά που λες μου λένε είναι αξιοποιήσιμα. Όταν τα είπα στον Ντράγκι δεν μου είπε θα σας κόψουμε την χρηματοδότηση!».

Αυτή η φράση του Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή από τη ΔΕΘ φαίνεται πως ανάβει… φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού προκάλεσε την αντίσταση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κύκλοι της οποίας απάντησαν στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κύκλοι της ΕΚΤ σχολίαζαν ότι «η συνάντηση μεταξύ των Ντράγκι και Τσίπρα τον Ιούνιο ήταν ιδιωτική. Η ΕΚΤ έχει ως αρχή να συναντάται με πολιτικούς παράγοντες από χώρες που είναι σε πρόγραμμα, κάτι που βεβαίως δεν συνεπάγεται την αποδοχή των απόψεών τους».

Με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η κυβέρνησης, δια της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως μόνο «ανάσταση νεκρών δεν υποσχέθηκε» και ότι οδηγεί τη χώρα σε νέο μνημόνιο.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας από τη ΔΕΘ: Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου…

Βούλτεψη: Μόνο ανάσταση νεκρών δεν υποσχέθηκε ο Τσίπρας

Τσίπρας από τη ΔΕΘ: Δεν θα κάνω κυβέρνηση συνεργασίας με Σαμαρά – Βενιζέλο – Θα ακυρώσω ιδιωτικοποιήσεις – Δεν φεύγουμε από το ΝΑΤΟ προς το παρόν

Ο Τσίπρας θέλει, η χώρα μπορεί; – Όσα δεν είπε στη ΔΕΘ

Τα έδωσε όλα ο Τσίπρας από τη ΔΕΘ! Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός 751€, αφορολόγητο 12.000€ και 300.000 νέες θέσεις εργασίες – Όλες οι παροχές

Tags:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version