Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: «Φασίστας ο Πολάκης» – Φώναζε στον Νίκο Παππά που ήταν πίσω από τις κάμερες

Άδωνις Γεωργιάδης: «Φασίστας ο Πολάκης» – Φώναζε στον Νίκο Παππά που ήταν πίσω από τις κάμερες

Έξω φρενών έγινε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24, το πρωί της Δευτέρας (16.9.24).

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Παύλο Πολάκη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ άνοιξε διάλογο και με τον Νίκο Παππά, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό και περίμενε τη σειρά του ως ο επόμενος καλεσμένος της εκπομπής. 

«Έχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά… Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Τώρα εύχεται και ο Παππάς. Σου λέει “λες να αποτύχει με τις εφημερίες, να τον φάμε τελικά με την εφημερία με τα ράντζα;”», τόνισε.

«Σας λέω, λοιπόν, ότι πάλι θα αποτύχουν, όπως τους έτριψα στη μούρη τη Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν πάει να ζητήσουν μία συγγνώμη, όχι από εμένα», συνέχισε, κάνοντας εκτενή αναφορά στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το να απολύεις ανθρώπους από το Δημόσιο και να τους αφήνεις να πεθάνουν από την πείνα, αν είναι για πολιτικούς σκοπούς, δεν πειράζει κ. Παππά», υπογράμμισε.

Η απάντηση του Νίκου Παππά

«Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζητούσε να μην του κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν για τις απολύσεις, τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον κλάδο της υγείας, και να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός, ένας αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς», σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

«Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτός είναι ο αντιπρόεδρος της…», επισήμανε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις