Κυριακή, 29 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης για προεδρία ΝΔ: “Δεν το αποκλείω”!

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ

Με μία δήλωση… διπλής ανάγνωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. “Δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μου. Δεν το αποκλείω κιόλας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Η διαδικασία της καταθέσεως υποψηφιοτήτων για τη ΝΔ λήγει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι”, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όταν ρωτήθηκε σχετικά, σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega. Και συμπλήρσε: “Μέχρι την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι θα ξέρουμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι και αν θα είμαι κι εγώ ή όχι”.

“Δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μου. Δεν το αποκλείω κιόλας”, πρόσθεσε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης.
Αργότερα, όταν ρωτήθηκε για το αν η υποψηφιότητά του εξαρτάται και από εκείνη του Μάκη Βορίδη, απάντησε: “Με την προσωπική και πολιτική σχέση που έχουμε με τον κ. Βορίδη, δεν έχει νόημα να είμαστε και οι δύο υποψήφιοι”.
Σε ό,τι αφορά υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την παραμονή του στην ηγεσία της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι αυτή θα ήταν χρήσιμη για το κόμμα, αλλά σημείωσε ότι η διεκδίκηση της προεδρίας από τον ίδιο δεν εξαρτάται από το αν θα είναι υποψήφιος ο κ. Μεϊμαράκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε