Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Και λίγα είπα για τον Τσίπρα!

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Αμετανόητος για το επεισόδιο στους Δελφούς και τα όσα είπε για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Και λίγα είπα, τόνισε!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (29.02.2016) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν σε συνέδριο τους Δελφούς και προκάλεσαν τον δημόσιο καυγά του με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Αμανατίδη, είπε ότι δεν εξύβρισε σε προσωπικό επίπεδο τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ως πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι μπορούσε να πει ακόμα περισσότερα.

«Αποδεικνύεται πως ο κ. Τσίπρας για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ζήτησε απαντήσεις από την κυβέρνηση γιατί επέλεγε ο κ. Τσίπρας να κάνει ραντεβού με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, αλλά και με ποιους άλλους είχε κάνει.

Παράλληλα, επανέλαβε τη θέση του για νέα κέντρα κράτησης κλειστού τύπου για τους μετανάστες. «Εμείς θέλουμε κλειστού τύπου κέντρα και όχι ανοικτού, γιατί αυτά λειτουργούν σαν μαγνήτης για μετανάστες από διάφορες χώρες» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές, τα σύνορα θα κλείσουν είτε αυτό γίνει σήμερα είτε στις 7 Μαρτίου» επεσήμανε και πρόσθεσε: «ολόκληρη Γαλλία δεν δέχεται να πάρει πάνω από 30.000».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε