Site icon NewsIT

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Στέφανου Κασσελάκη: Κάνει κριτική από την Μύκονο

07.08.2024 | 13:41
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Στέφανου Κασσελάκη: Κάνει κριτική από την Μύκονο

Με καρφιά και ευθείες βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην σκληρή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας στα νοσοκομεία.

Αφορμή στάθηκε ένας έντονος διάλογος που είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης με εργαζόμενους νοσοκομείων των Δωδεκανήσων, κατά την επίσκεψή του το πρωί της Τρίτης. Βλέποντας αυτό το βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια οργισμένη ανάρτηση μέσω Twitter.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή».

«Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις – και θα βρω – και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζόμενούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους;» αναρωτιέται ο κ. Γεωργιάδης.

Τονίζει, δε, ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είναι «μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη».

Ο υπουργός Υγείας σχολιάζει τα όσα έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης  ότι «αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή» με αφορμή ότι ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις κατηγορίες σε βάρος της βουλευτού Αθηνάς Λινού.

«Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον @pavpol2222, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version