Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Παύλος Πολάκης παρεμβαίνει και ασκεί bullying στους δικαστές, σιγά μη τον φοβούνται

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Παύλος Πολάκης παρεμβαίνει και ασκεί bullying στους δικαστές, σιγά μη τον φοβούνται
Φωτογραφία: Eurokinissi

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της προσφυγής του στη δικαιοσύνη κατά του Παύλου Πολάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης  καταγγέλλει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα παρέμβασης στη δίκη για τον Σταμάτη Πουλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, απαντά στην διαδικτυακή επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Παύλος Πολάκης.

Αφορμή αποτέλεσε η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και η δίκη για την οποία βρίσκονται στο εδώλιο ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, και η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Ο υπουργός Υγείας, στην ανάρτησή του σημειώνει ότι ο Παύλος Πολάκης καθημερινά κατηγορούσε τον κ. Πουλή ότι είναι ένοχος, ασκώντας παράνομη πίεση να ασκηθούν διώξεις και bullying στους δικαστές.

«Παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές», αναφέρει σχετικά και σημειώνει ότι «οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο @pavpol2222 ως εν ενεργεία Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έβγαινε κάθε μέρα και έλεγε ότι ο @stamatispoulis είναι ένοχος, ασκώντας, σύμφωνα και με την απόφαση του ΕΔΔΑ, παράνομη πίεση για να ασκηθούν διώξεις. Ήρθε στο Δικαστήριο ασκώντας bullying στους Δικαστές, παράτυπα ενώ δεν ήταν διάδικος, οι οποίοι τον δέχθηκαν στην Δίκη την ίδια στιγμή που κατηγορούσε την Δικαιοσύνη ως πιασμένη, για να μην αφήσει τους Δικαστές να αποφασίσουν ελευθέρως ως το Σύνταγμα ορίζει. Τώρα παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές, πάλι κάνει παρέμβαση! Είμαι βέβαιος ότι οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη! (Και πώς προδικάζει το αποτέλεσμα της Δίκης ο κ. Πολάκης ξέρει κάτι;)»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις