Site icon NewsIT

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά

23.10.2023 | 10:22
Άδωνις Γεωργιάδης: Οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και με μία ανάρτηση στο X πρώην Twitter έσπευσε να σχολιάσει όλα όσα διαδραματίζονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά.  

Δείτε την ανάρτηση Γεωργιάδη: 

«Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: ο @pskourl (Πάνος Σκουρλέτης) λέει ότι ο @pavpol2222 (Παύλος Πολάκης) διέδιδε αντιεπιστημονικές απόψεις (βλ ινβερμεκτίνη κλπ) ο Πολάκης απάντησε ότι ο Σκουρλέτης είναι ανεπάγγελτος κλπ.

Ο @papadimoulis έκανε κριτική στον @skasselakis και ο επίσημος υποστηρικτής του Προέδρου του Σύριζα @Nikosmoraitis τον ειρωνεύεται γράφοντας για τα 44 σπίτια του, που όταν τα λέγαμε εμείς ήμασταν λαϊκιστές. Ο Τζούμακας είπε ότι ο Πρόεδρος του Σύριζα είναι φυτευτός και διαπλεκόμενος και ο @nikosfilis1 ζήτησε “σεβασμό στην διαφορετική απόψη…”.

Ο δε Κασσελάκης αποδεικνύεται ότι την εποχή του Αντιμνημονίου το οποίο καβάλησε τότε ο @atsipras για να γίνει ΠΘ, ήταν φανατικά με το Μνημόνιο, ψήφιζε Σαμαρά και αγωνιούσε μήπως κερδίζει ο Τσίπρας και βρεθούμε εκτός €… όπως και να το δει κανείς οι τίτλοι τέλους για τον @syriza_gr είναι κοντά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version