Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Του έδιναν συγχαρητήρια, αλλά… έψαχνε την Ευγενία! ( ΒΙΝΤΕΟ)

Γεμάτα είναι τα γραφεία του Άδωνι Γεωργιάδη στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με δεκάδες στελέχη και φίλους του κόμματος να δίνουν το παρών στα εγκαίνια του στρατηγείου του υποψηφίου προέδρου της Νεας Δημοκρατίας.

Στο πλευρό του, ήταν η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, η οποία κάποια στιγμή… χάθηκε μέσα στον κόσμο και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε να την ψάχνει, την ώρα που πολύς κόσμος είχε σπεύσει να του δώσει συγχαρητήρια.

“Με λίγες ακόμα διαπραγματεύσεις, θα μας πάρουν και την Ακρόπολη”, είπε ο κ. Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του.

Χθες, ο κ. Γεωργιάδης παρουσία πολλών υποστηρικτών του εγκαινίασε το προεκλογικό κέντρο του στη Θεσσαλονίκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς βλέπει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση της ΝΔ για παραπομπή Καραμανλή – «Στόχος η απαλλαγή του με βούλευμα»
Στη Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για επιλεκτικές ερμηνείες της ΝΔ λέγοντας ότι τα πιστοποιητικά που επικαλούνται, δεν αφορούν την κατάσταση του δικτύου αλλά κατά πόσο σε επίπεδο οργανογράμματος ΟΣΕ και Hellenic Train έχουν προβλέψει διαδικασίες ασφαλείας
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 3