Site icon NewsIT

Άδωνις Γεωργιάδης – Βούλα Κεχαγιά: Κόντρα για τις δηλώσεις πριν την επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

04.09.2024 | 10:45
Άδωνις Γεωργιάδης – Βούλα Κεχαγιά: Κόντρα για τις δηλώσεις πριν την επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

«Καβγάς» ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (4.9.24) ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, με αφορμή την επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ για την επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Βγαίνει η κυρία Κεχαγιά και λέει δεν τίθεται καν θέμα επιστροφής του Πολάκη επειδή δεν έχει ζητήσει συγγνώμη και δύο ώρες μετά επιστρέφει. Η Βούλα Κεχαγιά είναι αξιοπρεπής γυναίκα και έχει ένα βάρος έπρεπε να παραιτηθεί αμέσως γιατί η γελοποίηση που της προκάλεσαν. Μην τον φέρεις δύο ώρες μετά τη δήλωσή της, μην την ξεφτιλίζεις. Αν αύριο μιλήσει η Κεχαγιά θα την πιστέψει κανείς; Αφού ακυρώθηκε ο ρόλος της», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας την τηλεφωνική παρέμβαση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η οποία, χαρακτήρισε ψευδείς τους ισχυρισμούς του υπουργού Υγείας τον οποίο κάλεσε «να βρει που είπα εγώ ότι δεν θα επιστρέψει στην κοινοβολευτική ομάδα του Πολάκη».

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε επικαλούμενος αναρτήσεις σε «δεκάδες ιστοσελίδες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την κ. Κεχαγιά «αν τα έχετε πει, θα παραιτηθείτε σήμερα».

Όταν η κ. Κεχαγιά ολοκλήρωσε την παρέμβασή της, μεταδόθηκε το ηχητικό από τη συνέντευξή της δύο ώρες πριν την ανακοίνωση της επιστροφής Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κόντρα και στα social media

Η κόντρα των δύο συνεχίστηκε και στα social media, με τον υπουργό Υγείας να κάνει ανάρτηση στην πλατφόρμα X και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά.

«Πριν από λίγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η Βούλα Κεχαγιά βγήκε να με διαψεύσει λέγοντας: “Διάφορα φιλοκυβερνητικά μέσα διακινούν το ψέμα ότι με άδειασε ο Στέφανος Κασσελάκης και ότι εγώ ποτέ δεν είπα χθες το πρωί ότι δεν θα γυρίσει ο Παύλος Πολάκης”. Ας δούμε ένα φιλοκυβερνητικό σάιτ (σ.σ. παραθέτει δημοσίευμα του Documento)», έγραψε ο υπουργός Υγείας.

Με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Ηρεμήστε κύριε υπουργέ διάλυσης της Υγείας και της ζωής των πολιτών. Διαψευστήκατε σε ζωντανή μετάδοση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version