Πολιτική

Άδωνις για debate: Είναι προσβλητικό να υπάρχει φόβος

«Στο παρελθόν η ΝΔ κέρδισε την εξουσία χωρίς να λέει ευθέως τι θέλει να κάνει, αλλά στρογγυλεύοντας τα πράγματα και κουβαλώντας μια φοβία για την αριστερά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση στην Πάτρα.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «το να πάρουμε την εξουσία είναι γλυκό, αλλά αν την πάρουμε χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει τι θα την κάνουμε, είναι μια τρύπα στο νερό», και συνέχισε: «Πρέπει να την πάρουμε επειδή την αξίζουμε, επειδή έχουμε επιβάλει τις ιδέες μας στην κοινωνία και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Αυτό είναι το μόνο μέλλον που έχει και η ΝΔ και ο τόπος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι συμβιβασμός».

Επίσης, ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε για σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά και πολιτική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ.

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η ΝΔ δεν έχει να χάσει τίποτα από μια τηλεμαχία» και σημείωσε ότι «είναι προσβλητικό να υπάρχει φόβος γι’ αυτή». Ακόμη είπε ότι δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση και προβολή των θέσεων κάθε υποψηφίου, ώστε να τις γνωρίζουν τα μέλη του κόμματος που θα ψηφίσουν για νέο αρχηγό στις 22 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη συνοχή του κόμματος».

Όσον αφορά στις σημερινές δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, είπε ότι σε οποιαδήποτε χώρα είχε συμβεί κάτι ανάλογο θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός και προσέθεσε: «Απορώ πώς στεκόμαστε ακόμα χωρίς να συμβαίνει τίποτα». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Κώστας Καραμανλής και Χρήστος Σπίρτζης 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3