Site icon NewsIT

Άδωνις κατά Λαζόπουλου: Δεν το πίστευα ότι έμπλεξε τη μητέρα του!

16.12.2015 | 11:21
Άδωνις κατά Λαζόπουλου: Δεν το πίστευα ότι έμπλεξε τη μητέρα του!

Νέα συνέχεια στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Λάκη Λαζόπουλο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την απαγόρευση του ηθοποιού να τον δεχτεί στη σκηνή του Αλ Τσαντίρι και τα όσα είπε στην εκπομπή του. "Έφτασε στο σημείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου να γράψει tweet", είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Ζήτησα να παρέμβω (στο Αλ Τσαντίρι), όπως θα έκανα σε κάθε εκπομπή όπου θα με εξύβριζαν επί 15 λεπτά. Μου μετέφερε ο αδερφός του ότι δεν επιθυμεί (να παρέμβω) αλλά να συζητήσουμε ιδιωτικά. Δεν έχω τίποτα να συζητήσω μαζί του ιδιωτικά. Ο κος Λαζόπουλος δεν τολμούσε να τα πει αυτά μπροστά μου», τόνισε αρχικά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης (16.12.2015).

Και συνέχεια, επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο για όσα είπε σχετικά με τη μητέρα του, η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή, και μια επίθεση που είχε κάνει εναντίον του ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Έμπλεξε και τη μητέρα του, είναι αχαρακτήριστη στιγμή, επειδή έχω χάσει και εγώ τη μητέρα μου όταν άκουγα να μπλέκει τη μητέρα του και το θάνατό της στη μεταξύ μας διαμάχη δεν το πίστευα. Δεν την ήξερα τη μητέρα του, δεν είχα την τιμή να τη γνωρίσω ποτέ» είπε.

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Και τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες βράδυ έξω από το θέατρο Βέμπο

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε ξανά τον Λάκη Λαζόπουλο ως προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ, που παρεμβαίνει στα εσωκομματικά και τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κος Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα προφανώς, είναι ένας προπαγανδιστής που χρησιμοποιεί το ταλέντο του για προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Ως τί παρεμβαίνει στα εσωκομματικά της ΝΔ; Είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλο ταλέντο. Όλοι ξέρουμε όμως τί συμβαίνει. Αν δείτε στα social media θα καταλάβετε. Δεν τον αναγνωρίζω ως καλλιτέχνη αλλά ως πολιτικό μου αντίπαλο. Κανένας βουλευτής δεν μπορεί να μαζέψει 1 εκατομμύριο τηλεθεατές. Η τέχνη δεν χρωματίζεται πολιτικά. Η σάτιρα πάντα πλήττει την εξουσία. Σάτιρα που πλήττει μόνο την αντιπολίτευση έχετε ακούσει ξανά;».

Παράλληλα, αμφισβήτησε τα περί στήριξης του Κώστα Καραμανλή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας πως «εάν το έχει κάνει αυτό, αδικεί τον ίδιο. Εξακολουθώ όμως να μην πιστεύω ότι ο Καραμανλής έχει κάνει μια τέτοια τοποθέτηση. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει εμπλακεί τόσο ενεργά στην εκλογική διαδικασία».

Σε ερώτηση εάν θα στηρίξει τον νέο αρχηγό της ΝΔ σε περίπτωση που ο ίδιος δεν εκλεγεί, απάντησε: «δεν θα γυρίσω να αντιτεθώ σε αυτά που θα έχει ψηφίσει ο λαός. Φυσικά και θα πάω με όποιον βγει. Όλοι θα είμαστε με το νέο αρχηγό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version