Site icon NewsIT

Άδωνις στο ΣΚΑΪ: Αυτό που συνέβη στο “Σωτηρία” ξεπέρασε τη φαντασία μου

08.10.2013 | 06:53
Άδωνις στο ΣΚΑΪ: Αυτό που συνέβη στο “Σωτηρία” ξεπέρασε τη φαντασία μου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση χρηματισμού στο νοσοκομείο "Σωτηρία", κατά την οποία ο πρόεδρος σωματείου των εργαζομένων ζητούσε 50.000 ευρώ από την διοικήτρια, Μαρία Καρρά, ώστε να μην προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε απεργιακές κινητοποιήσεις.   

“Όλοι καταλαβαίνουμε ότι στη χώρα μας υπάρχει και φακελάκι, υπάρχει και μίζα και διαφθορά, αλλά η ιδέα ότι ένας πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ζητάει μίζα για να αναστείλει απεργιακές κινητοποιήσεις, ξεπέρασε τη φαντασία μου”, ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού Υγείας.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον… εκβιαστή, είπε: “Εκλεγόταν πολλά χρόνια με το ΠΑΣΟΚ, αλλά στις τελευταίες εκλογές ήταν ανεξάρτητος αντιμνημονιακός αριστερός. Ισχυρίστηκε ότι η ανάγκη τον έφερε σε αυτό το σημείο, ότι χρώσταγε το δάνειο στην τράπεζα κλπ. Οι ισχυρισμοί του στα βίντεο εμπλέκουν το συνολο του Δ.Σ. των συνδικαλιστών”.

Όσο για τους λόγους που ζητούσε τα 50.000 ευρώ, είπε: “Οι εργαζόμενοι ισχυρίζονταν ότι ήθελαν να εμποδίσουν τη σύμβαση , διότι θα εμπλακούν ιδιωτικές εταιρείες. Άρα ξεπουλάμε το νοσοκομείο σε ιδιώτες, άρα να πάρω κι εγώ κανένα φράγκο… αυτή ήταν η γενική ιδέα”.

Και κατέληξε, λέγοντας: “Γνώμη μου είναι ότι δεν φαίνεται να το έκανε για πρώτη φορά. Ο τρόπος που της μιλούσε, όπως φαίνεται στα βίντεο, ήταν εξαιρετικά ψύχραιμος και δείχνει άνθρωπο έμπειρο να κανει τέτοιες δουλειές…”.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άδωνις για “Σωτηρία”: Θα είμαστε αμείλικτοι σε υποθέσεις διαφθοράς

Έπιασαν στα πράσα τον εκβιαστή της διοικήτριας του “Σωτηρία” – Ζητούσε 50.000 ευρώ

Διοικήτρια Σωτηρία στο iatropedia: Μου ζήτησε 50.000 ευρώ! – Ύποπτη υπόθεση χρηματισμού στο ΕΣΥ

Άδωνις: Πιάστηκαν στα πράσα συνδικαλιστές με φακελάκια!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version