Συμβαίνει τώρα:
Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό και Κηφισίας - «Εφιάλτης» το κέντρο της Αθήνας και η Αττική Οδός
Πολιτική

Adults in the Room: Το πρώτο trailer της ταινίας του Κώστα Γαβρά με «Τσίπρα» – «Βαρουφάκη»

Μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο».

Το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη “Adults in the Room” συζητήθηκε πολύ. Το ίδιο και η ταινία που βασίζεται σε αυτό και υπογράφει ο Κώστας Γαβράς.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Χρήστος Λούλης υποδύονται Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη.

Η ταινία εξιστορεί όσα συνέβησαν το πρώτο μισό του 2015, τη δραματική διαπραγμάτευση και όσα οδήγησαν στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.

Ο Χρήστος Λούλης φαίνεται πώς έχει μελετήσει ιδιαίτερα τον Γιάνη Βαρουφάκη. Έκπληξη προκαλεί η φωνή του ηθοποιού στην ταινία που είναι ολόιδια με αυτή του πρώην ΥπΟικ.

Ακούστε την εντυπωσιακή ομοιότητα και δείτε το τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας

Η ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα» θα προβληθεί σε πανελλήνια πρεμιέρα, στην τελετή λήξης και απονομής των βραβείων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, στις 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από υφυπουργός Ανάπτυξης – «Η αντιπολίτευση εξαπέλυσε ανήθικο πόλεμο εναντίον μου»
Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ο αντικαταστάτης του θα οριστεί τις επόμενες ημέρες - «Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο»
Αρίστος Δοξιάδης