Site icon NewsIT

Αφαίρεσαν την άδεια οπλοφορίας Βουλευτή της Χρυσής Αυγής

27.08.2013 | 13:35
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ήδη ο Αντώνης Γρέγος έχασε την άδεια που είχε ενώ και ο Γιώργος Γερμενής φαίνεται ότι θα ακολουθήσει σύντομα. Οι δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αφαίρεση της άδειας οπλοφορίας μετά από περιστατικά στα οποία πρωταγωνίστησαν.

Για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγο ανακλήθηκε η άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου και οπλοφορίας μετά το παρ΄ολίγον σοβαρότατο ατύχημα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε ότι δεν παρείχε τα εχέγγυα ασφαλούς χρήσης του κατεχόμενου όπλου. Ο κ. Γρέγος, ωστόσο, έχει υποβάλει ενδικοφανή προσφυγή, η οποία τελεί υπό εξέταση από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Για τον έτερο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάκλησης της άδειας οπλοκατοχής και οπλοφορίας μετά τη μήνυση σε βάρος του από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Όπως αναφέρει στο έγγραφο του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής αναμένει την εξέλιξη των ποινικών υποθέσεών του, προκειμένου να εξετάσει ως εκδούσα Αστυνομική Αρχή το ενδεχόμενο ανάκλησής της.

Διαβάστε επίσης:

Η εθνικιστική κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στον ποταμό της Νέδας – ΦΩΤΟ

Σάμος: Στον εισαγγελέα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου για την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής!

Δελφοί: Προσαγωγές Χρυσαυγιτών για παράνομη εκδήλωση – Παρεμπόδιζαν τους υπόλοιπους επισκέπτες – Η απάντηση του συνδέσμου – Φωτό και βιντεο!

Δελφοί: Η επέμβαση της αστυνομίας για τους… σεληνιασμένους Χρυσαυγίτες – Βίντεο!

Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκε τα 5.000€ της Χρυσής Αυγής ο ”Αρκτούρος”!

Χλευασμός και ειρωνεία του “Vice” για την κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής: “Ξεσκάνε μετά το μαστίγωμα Αιγύπτιων οδηγών ταξί…”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version