Πολιτική

Αγία Σοφία: Με Κωστή Παλαμά το σχόλιο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα

Με Κωστή Παλαμά από το ποιητικό του έργο “Η Φλογέρα του Βασιλιά”, απάντησε για την Αγία Σοφία ως τέμενος ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, την Παρασκευή (24.07.2020).

Όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για την Αγία Σοφία ως τζαμί ο κ. Τασούλας παρέπεμψε στους εξής στίχους: “Μια πίστη και γλώσσα μία, και ιδέα μία, και μια ψυχή, ένα Γένος. Κοπρίσματα, ανεμορριπές, κλαδέματα, πλημμύρες σταλώσανε ή λυγίσανε το δέντρο, δεν ταλλάξαν”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1