Πολιτική

Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Παρασκευόπουλου για τις τηλεοπτικές άδειες

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλο για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, κατά τη γενική συνέλευση των διοικητικών δικαστών.
 

Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστήριξε πως ακόμα κι αν η άποψη της αντιπολίτευσης για τη σύνθεση των ανεξάρτητων Αρχών είναι σωστή, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, άρα η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύση με βάση την αρχή της επιείκειας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως είναι αδιανόητο να επικαλείται η εξουσία την αρχή της επιείκειας, προσθέτοντας ότι ο υπουργός “ψεύδεται, αφού η κυβέρνηση επέλεξε να καταργήσει το ΕΣΡ” και πρόσθεσε: “Το ΕΣΡ υπάρχει, λέτε ψέματα. Ξέρετε ότι η κυβέρνηση, με εκπρόθεσμη τροπολογία, έπαυσε όλα τα εν ενεργεία μέλη του. Και με μια φωτογραφική διάταξη διέλυσε τις ανεξάρτητες αρχές. Αυτό που συμβαίνει είναι συνταγματική εκτροπή, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε και δε φταίει ο κακός καιρός”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου