Site icon NewsIT

Άγρια θύελλα για τους “βλαχοδήμαρχους” – Απάντηση Τσίπρα: “Πως αποκαλεί η Ν.Δ. τον Παπαγεωργόπουλο και τον Ψωμιάδη”

02.09.2013 | 20:40
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

  Η έκφραση που ξεστόμισε ο Αλέξης Τσίπρας για "φθαρμένους βλαχοδήμαρχους" έχει προκαλέσει τεράστια πολιτική κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο παιχνίδι μπήκε πλέον και το ΠΑΣΟΚ με αιχμηρή ανακοίνωση.

Μετά την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ανακαλέσει τις ύβρεις και να δείξει σεβασμό στους θεσμούς, στους εκλεγμένους δημάρχους και τους δημότες που επέλεξαν, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με μία ανακοίνωση κυριολεκτικά καταπέλτη. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά και αναρωτιέται με σαφή ειρωνικό τρόπο: “Αλήθεια, πως αποκαλούν εκεί στη ΝΔ και στην κυβέρνηση γενικότερα τους κκ Παπαγεωργόπουλο, Ψωμιάδη, Λιακόπουλο, Μπαλάσκα, αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη της ΝΔ και φίλους του κ. Σαμαρά;”.

Και στην ανακοίνωση συνεχίζεται πως τα συγκεκριμένα ονόματα είναι μόνο μερικά ονόματα από τον μακρύ κατάλογο των διαφόρων εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στην τοπική αυτοδιοίκηση “όπου η διαφθορά, η διασπάθιση δημοσίου χρήματος, οι καταχρήσεις και οι κομπίνες ήταν ο κανόνας για τους αιρετούς και τα κόμματά τους, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποτέλεσαν διαχρονικά τη μήτρα της διαφθοράς και της διαπλοκής”.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και στην τελευταία συνέντευξη του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ το 2011 όπου τότε ο κ. Σαμαράς είχε χαρακτηρίσει τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Παπαγεωργόπουλο ως έντιμο άνθρωπο που έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον κ. Ψωμιάδη τον οποίο αποκάλεσε ένθερμο υποστηρικτή της συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή και για τον οποίο ανέφερε πως έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος και εξέπεσε του αξιώματος του περιφερειάρχη. 

Στο παιχνίδι της πολιτικής αντιπαράθεσης και το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας καταφεύγει στον γνώριμο αδιέξοδο δρόμο των ύβρεων και του λαϊκισμού σημειώνοντας πως η αναφορά του στους “βλαχοδήμαρχους” δεν προσβάλλει μόνον τους εκλεγμένους από το λαό εκπροσώπους του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προσβάλλει τον ίδιο το θεσμό, την δημοκρατική διαδικασία και εν τέλει τους ίδιους τους πολίτες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας – Ονόματα έκπληξη από τα κόμματα

ΣΥΡΙΖΑ: Ίχνος ντροπής δεν έχει ο Σαμαράς – Κεδίκογλου: Έχει καταντήσει κωμικός ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι “φθαρμένοι βλαχοδήμαρχοι” φθείρουν τον Αλέξη Τσίπρα! – Να ανακαλέσει τον κάλεσε ο υπουργός Εσωτερικών – Διαφωνίες και στο κόμμα του!

Εξοργισμένοι οι δήμαρχοι με τον Αλέξη Τσίπρα που τους αποκάλεσε “βλαχοδήμαρχους”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version