Site icon NewsIT

Άγριο “κράξιμο” και τρολάρισμα στον Τσίπρα για τη συνέντευξη στο Twitter

15.01.2015 | 10:08
Άγριο “κράξιμο” και τρολάρισμα στον Τσίπρα για τη συνέντευξη στο Twitter

Μια συνέντευξη στο Twitter που δεν ήταν ακριβώς αυτό, αλλά διαδικτυακή συνέντευξη όπου ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε σε ερωτήσεις που έκαναν οι χρήστες του Twitter. Μια συνέντευξη που δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήθελε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, 10 μέρες πριν από τις εκλογές.

Μια συνέντευξη που αποθεώθηκε από μερικούς και «θάφτηκε» από άλλους. Όπως συμβαίνει πάντα και στους πάντες δηλαδή. Κάποιοι έμειναν ικανοποιημένοι, άλλοι δεν άκουσαν ό,τι περίμεναν κι άλλοι απλά περίμεναν στη γωνία.

Το «πανηγύρι» που στήθηκε στο Twitter κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαρακτηριστικό. Πολλοί απογοητεύτηκαν από τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα, κυρίως όταν είπε πως η σχέση Κράτους – Εκκλησίας χρειάζεται εξορθολογισμό και όχι διαχωρισμό αλλά και όταν είπε πως δεν θα ανοίξει τώρα το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Κάποιοι μίλησαν για ψεύτικη συνέντευξη, κατηγορώντας τους διοργανωτές πως είχαν επιλέξει τις ερωτήσεις που θα τεθούν στον Αλέξη Τσίπρα. Κάποιοι μάλιστα, παραλλήλισαν το εγχείρημα με τη συνέντευξη μέσω Twitter με εκείνη που είχε δώσει ο Αντώνης Σαμαράς στη ΝΕΡΙΤ πριν από την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εκείνο όμως που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν το γεγονός πως η συνέντευξη διαφημίστηκε πως θα γίνει μέσω twitter αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι. Ήταν μια τύπου τηλεοπτική συνέντευξη, η οποία μεταδιδόταν μέσω livestreaming και απλά ο κ. Τσίπρας απαντούσε στις ερωτήσεις που τίθονταν. Αλλά η συζήτηση δεν γινόταν μέσω twitter, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε με… 140 χαρακτήρες (όσοι χαρακτήρες επιτρέπονται σε ένα tweet). Άλλωστε, αργά το βράδυ ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη, αποδίδοντας την… παρεξήγηση στη βιασύνη των συνεργατών του.

Μερικά από τα… τιτιβίσματα οργής κατά της συνέντευξης Τσίπρα…


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 


Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι που θέλησαν να… τρολάνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version