Πολιτική

Άγριο κράξιμο του ΠΑΣΟΚ για το διαφημιστικό σποτ του Αντώνη Σαμαρά: Μείναμε άναυδοι με την υποκρισία

Άγρια επίθεση εξαπέλυσε κατά του κυβερνητικού τους εταίρου, της Νέας Δημοκρατίας, το ΠΑΣΟΚ δια στόματος του γραμματέα Επικοινωνίας, κ. Καρύδη στα social media με αφορμή τα διαφημιστικά σποτάκια της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως γράφει ο κ. Καρύδης βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ τα σποτάκια και μένουν άναυδοι με την υποκρισία, την παραπλάνηση και την κοροϊδία, λόγια βαριά που ανάλογα χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολιτευτική του πολιτική. 

Ο κ. Καρύδης κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία πως προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όλα τελικά έγιναν από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζοντας κάτι τέτοιο ένα μεγάλο ψέμα. 

Και συνεχίζει ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ γράφοντας πως “το ότι έχουμε σήμερα πρωτογενές πλεόνασμα οφείλεται κατά 80% στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι το 2012. Τότε η Ν.Δ. μιλούσε για «πολιτική εξαπάτηση», «ολέθριο σφάλμα», παρουσίαζε «Ζάππεια», τροφοδοτούσε την ακραία πόλωση και οργάνωνε τους αγανακτισμένους.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κ. Καρύδης υπεραμύνεται της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως ακολούθησε “μια συνεπή και σταθερή πορεία για τη σωτηρία της χώρας .Παρότι «ματώσαμε» ως παράταξη, θέλαμε και θέλουμε τη συνεργασία και την ενότητα των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων”.

Βασικό μέλημα του ΠΑΣΟΚ, όπως σημειώνει ο κ. Καρύδης είναι να αφήσει πίσω η χώρα τα μνημόνια και την κρίση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βενιζέλος επιμένει στο δίλημμα των εκλογών: Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ αλλιώς πέφτει η κυβέρνηση

Κωλοτούμπα Βενιζέλου: Ποτέ δεν μίλησα για αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση

Χρυσοχοΐδης κατά Βενιζέλου: Η κυβέρνηση δεν πέφτει!

Επιμένει στο αντάρτικο ο Αρβανιτόπουλος και στηρίζει Μώραλη

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μύλος» έγιναν Αγαπηδάκη, Βελόπουλος και Πολάκης στη Βουλή για Τέμπη και Καλογήρου: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι» – «Τη μπίζνα σας θα σας την κόψουμε»
Η αιχμή Βελόπουλου για «επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις στα Τέμπη» προκάλεσε το ξέσπασμα της Αγαπηδάκη. «Σφήνα» στην κόντρα ο Πολάκης για τα περί «σκούπας στη Δικαιοσύνη»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Μαρινάκης κατά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν κοινό σκοπό την επιστροφή της χώρας σε «μαύρες» περιόδους – Θα επιστρέφουμε τη χυδαιότητα
«Το ΠΑΣΟΚ ξεπλένει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θύματα του στη σκευωρία της Novartis ήταν πρώην βουλευτές και υπουργοί του κόμματός του» τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Παύλος Μαρινάκης