Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Άγριος ενδοπασοκικός καυγάς στη Βουλή – Χρυσοχοΐδης κατά Κακλαμάνη

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ενδο-πασοκικός καβγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον Απόστολο Κακλαμάνη, με εκατέρωθεν βολές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Αφορμή στάθηκε ρύθμιση του υπουργού Υποδομών για το ΤΕΕ, με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής να μιλά για σκάνδαλο και ρυθμίσεις που συνέταξαν “μανδαρίνοι”.

Εντονη ήταν η αντίδραση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, που αφού ξεκαθάρισε πως δεν παίρνει πίσω τη ρύθμιση΄κατηγόρησε τον κ. Κακλαμάνη πως “το σκάνδαλο είναι στο μυαλό του και πως μεταφέρει στη Βουλή τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών, για να μην περάσουν οι διατάξεις που εισηγείται.

«Δέκα χρόνια προσπαθούμε να περάσουμε αυτές τις διατάξεις και κάθε φορά βρίσκεται ένας Κακλαμάνης και ζητά να τις πάρουμε πίσω, ε, δεν θα τις πάρω πίσω, δεν θα υπερασπιστώ κλαδικά συμφέροντα, αλλά το δημόσιο συμφέρον, δεν θα ακούσω αυτούς που είναι απέξω από τη Βουλή και λένε άστο να το συζητήσουμε, γιατί αυτοί δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα, έτσι διαιωνίζεται η ύπαρξη κάποιων που θέλουν να λέγονται συνδικαλιστές» είπε χαρακτηριστικά, σε έντονο ύφος ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Αυτός ο συνδικαλισμός κάνει μεγάλη ζημιά και λυπάμαι που υπάρχουν συνάδελφοι που μεταφέρουν αυτές τις απόψεις εδώ. Τι είμαστε επιτέλους, Ιράν;» ρώτησε με νόημα.

Περιττό να σημειώσουμε τις φωνές που ηχούσαν στην αίθουσα από το έδρανο του πρώην Προέδρου της Βουλής και… δοκίμασαν τις αντοχές της Προέδρου της έδρας, Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά. «Τι σημαίνει δεν το παίρνω πίσω; Που είναι ο σεβασμός σας στη Βουλή, τρία χρόνια τα ίδια ακούμε», αντέδρασε ο Απόστολος Κακλαμάνης. Οι πολίτες θα «προστατευθούν» από τη γραφειοκρατία αντέτεινε ο υπουργός Υποδομών, τονίζοντας πως η ρύθμιση ουσιαστικά καταργεί το ¨γρηγορόσημο” στο δημόσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρυσοχοΐδης σε χρυσαυγίτες βουλευτές: “Είστε μαχαιροβγάλτες”

Σκληρή κόντρα Παναγιώταρου – Χρυσοχοϊδη στη Βουλή για το τζαμί – Όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής θυμήθηκε τον… Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη

Μόνο ξύλο δεν παίζουν στο ΠΑΣΟΚ – Βενιζελικοί κατά Παπανδρεϊκών – ”Τελειώστε με τη ΝΔ – Μας σφάζουν σαν πρόβατα οι ακροδεξιοί σύμβουλοι του Σαμαρά!”

Χρυσοχοΐδης: Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ δε θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε