Πολιτική

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από την φονικό φωτιά που θέρισε 96 ζωές στο Μάτι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε την Πέμπτη (23.08.2018) στον τόπο της τραγωδίας.

Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα (23.08.2018) από την τραγωδία στο Μάτι και το θάνατο 96 ανθρώπων από τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική. Με αφορμή αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για δεύτερη φορά στην περιοχή.

Η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί στο Μάτι ήταν στις 26 Ιουλίου.

Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο Μάτι δεν είχε ανακοινωθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο αντιδήμαρχος της Ραφήνας ενημέρωσε τον Κυρικάκο Μητσοτάκη για τα έργα υλοτομίας που γίνονται και για την ανάγκη πολιτών, των οποίων τα σπίτια έχουν χαρακτηριστεί “κίτρινα” ή “πράσινα”, να μπουν μέσα για να ξεκινήσουν να τα συμμαζεύουν.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε και με πολίτες.

Χθες ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά, και ενημερώθηκε αναλυτικά για την επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο Harvard – Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου
«Έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ως πρωθυπουργός συμμετείχε και βίωσε μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές στην ιστορία της Ευρώπης του 21ου αιώνα», αναφέρει το Harvard
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο Harvard – Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου
Σε τεντωμένο σκοινί οι ευαίσθητες εσωκομματικές ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ – Πιέζουν τον Aνδρουλάκη ακόμα και για διαγραφές
Ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε και πάλι κριτική για τη λειτουργία των οργάνων, αλλά και γιατί άργησε να χειριστεί το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Νίκος Ανδρουλάκης