Πολιτική

Αιχμές Λυκούδη για την συνεργασία Ποταμιού με Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη

Ο Σπύρος Λυκούδης, επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς και συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, κρατάει σαφείς αποστάσεις από την απόφαση να συνάψει το τελευταίο πολιτική συμφωνία με την πρωτοβουλία Ώρα Αποφάσεων επιμένοντας στην ενωτική πορεία όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Μιλώντας στον ρ/φ Action104,6 fm τόνισε ότι κάθε κινητικότητα στον ευρύτερο δημοκρατικό μεταρρυθμιστικό χώρο που στοχεύει στη συσπείρωση του συνόλου των δυνάμεων, είναι θετική.

«Οποιαδήποτε συνεργασία έχει ως επιλογή τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς έχει και τη δική μας στήριξη, των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς», είπε προσθέτοντας ότι, αν όμως η απάντηση στην αδικαιολόγητη αλαζονεία της μίας πλευράς δεν είναι η επίμονη προσπάθεια υπέρβασής της αλλά επιμέρους κινήσεις που εξ αντικειμένου συντηρούν τις αποστάσεις, δεν είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο κ. Λυκούδης άφησε αιχμές για την απόφαση του Ποταμιού δηλώνοντας ότι δεν παραβρέθηκε στη σχετική συνεδρίαση επειδή «ως μη ενταγμένος στο Ποτάμι, ως μη μέλος του, δεν μετέχω σε αποφάσεις για γενικές πολιτικές του επιλογές», παρά μόνο στις αμιγείς συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης