Πολιτική

Αιχμηρή δήλωση Καμμένου: “Το συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων”

Διαφορετική στάση από τον ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος με ένα tweet του σχολίασε το σημερινό (04.02.2018) συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία. Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως παρέμεινε πιστός στις ιδέες του, πηγαίνοντας κόντρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η ενότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να αμαυρωθεί από ακραίους. Το σημερινό συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων ανεξάρτητα κομμάτων που κανένας δεν μπορεί να μην σεβαστεί»έγραψε σε ένα tweet που όπως όλα φαίνεται είχε πολλούς αποδέκτες.

Αξίζει κάπου εδώ να σας υπενθυμίσουμε ότι το Μέγαρο Μαξίμου νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης για Χαλάνδρι: Θα εξιχνιαστεί και αυτή η μαφιόζικη εκτέλεση – Σεναριολογία που δεν κάνει καλό τα περί σχέσης με τη δολοφονία Καραϊβάζ
«Η Greek Mafia μπορεί και να ''τρεκλίζει'' μετά τα χτυπήματα που έχει δεχτεί από τις αρχές», υποστήριξε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 9