Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Αλέξη, Αντώνη και Βαγγέλη οργανώστε μονομαχία στο Ολυμπιακό Στάδιο

Αλέξη, Αντώνη και Βαγγέλη οργανώστε μονομαχία στο Ολυμπιακό Στάδιο

Παλληκάρια μιας και είστε αποφασισμένα να μονομαχήσετε σε μαρμαρένια ή λασπωμένα αλώνια, για το καλό της πατρίδας δεν κάνετε κάτι πιο απλό αλλά πολύ αποδοτικό.

Αντί να εκτοξεύει ο ένας εναντίον του άλλου πομφόλυγες, λεκτικές κατηγορίες, κλισέ φράσεις, ανούσιες κορώνες ενώ δεν αποκλείεται να φτάσετε να κυλιστείτε ακόμα και στη λάσπη εάν αυτό ζητήσουν οι επικοινωνιολόγοι, δεν κλείνετε ένα ραντεβού, ας πούμε στο Ολυμπιακό Στάδιο και εκεί να μονομαχήσετε με όλους τους κανόνες των ευγενών;

Επιπλέον μπορείτε να βάλετε εισιτήριο και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για τη μείωση του χρέους, για ανθρωπιστικούς ή άλλους λόγους.

Αλέξη, Αντώνη και Βαγγέλη το όφελος θα είναι πολλαπλό. Πρώτον θα λύσετε μία κι΄ έξω τις διαφορές σας. Δεύτερον θα προσφέρετε μοναδικό θέαμα που ο λαός θα το εκτιμήσει δεόντως και τρίτον θα μαζέψετε χρήματα τα οποία θα διαθέσετε για καλό σκοπό.

Κι΄ αν η μονομαχία πάει καλά εισπρακτικά, μπορείτε να κάνετε ακόμα και περιοδεία σε όλα τα στάδια και τα γυμναστήρια της χώρας. Και με ένα καλό μάνατζερ θα κάνετε ακόμα και διεθνή καριέρα. Για το καλό της πατρίδας πάντα.

Τί λέτε; Δεν είναι προτιμότερο αυτό αντί να μαλώνετε αν πρόκειται για μνημόνιο, για συμβόλαιο, για σκουληκομυρμηγκότρυπα ή οτιδήποτε άλλο θέλει ο καθένας;

Και να ξέρετε μία μονομαχία την ημέρα το χρέος θα κάνει πέρα…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε