Πολιτική

Αλέξης Γεωργούλης: Την άρση της ασυλίας του αποφάσισε η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του ευρωκοινοβουλίου

Την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για υπόθεση κακοποίησης στελέχους του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είπε ναι στην άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή και η ολομέλεια αναμένεται να ψηφίσει την 1η Ιουνίου.

Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα έλαβε το αίτημα των βελγικών αρχών τέλος Μαρτίου και το ανακοίνωσε στην ολομέλεια του Στρασβούργου στις 17 Απριλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα