Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αλλαγή βουλευτών για να περάσει ο ΕΝΦΙΑ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αναταράξεις όχι απλά δεν σταμάτησαν. Αντιθέτως για να περάσουν οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ χωρίς νέες απώλειες για την κυβερνητική πλειοψηφία σε βουλευτές υπάρχει ως και αίτημα για αντικατάσταση βουλευτών

Το απίστευτο βέβαια είναι ότι μιλάμε για αντιδράσεις από βουλευτές που ψήφισαν τον αρχικό νόμο και τώρα αντιδρούν στις βελτιώσεις και τις φοροελαφρύνσεις!
Ζητούν περισσότερες, ωστόσο ξεχνούν ότι ψήφισαν τον νόμο όταν δεν είχε κάν τις βελτιώσεις αυτές… και μάλλον δείχνουν ότι για ακόμη μια φορά ψήφισαν κάτι που δεν γνώριζαν.

Βέβαια όλα δείχνουν ότι και αυτή τη φορά οι τροποποιήσεις στον νόμο θα περάσουν. Ωστόσο η κατάσταση στο εσωτερικό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι εκρηκτική ο κ. Αυγενάκης και η κ. Καραμανλή φέρονται αποφασισμένοι να ζητήσουν την αντικατάστασή τους ώστε να μην πάρουν μέρος στην ψηφοφορία.

Αντιδράσεις έχουν εκφράσει και οι κύριοι Σηφουνάκης και Αηδόνης που είπαν ότι θα καταψηφίσουν τις αλλαγές.

Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι οριακή και τα δυο κόμματα δεν αντέχουν νέες απώλειες ωστόσο από το Μ. Μαξίμου υπολογίζεται ότι τουλάχιστον ως προς την ψήφιση του φόρου ακινήτων σήμερα δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε